Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs profesional Autocad LT
<< AUTODESK CAD 3D > < AUTOCAD, INVENTOR

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Ce este Autocad și Autocad LT?
Autocad este cel mai răspândit program vectorial de desenare şi proiectare, folosit în toate domeniile tehnice, dar şi în astronomie, medicină, topografie. Autocad colaborează cu programe de modelare tridimensională, cum este 3D Studio Max, dar și cu Corel Draw sau Adobe Illustrator.

Cui se adresează acest curs Autocad LT?
Cursul profesional Autocad LT se adresează utilizatorilor începători, care iau contact cu Autocad pentru prima dată. Versiunea cu care am lucrat în acest curs este Autocad LT 2018 - 2019, cursul se aplică 100% și la versiunea 2023. Spre deosebire de Autocad, varianta LT nu permite lucrul în spaţiul 3D dar îl poate simula prin desenul izometric. Acest Curs Autocad LT se adresează celor care doresc să înveţe desenul tehnic şi proiectarea în orice domeniu tehnic, în spațiul 2D: pentru a realiza proiecte de arhitectură,
    
construcţii, confecţii metalice, design interior, mobilier, electrotehnica, electronică, mecanică, instalaţii, operaţiile sunt aceleaşi, instrumentele şi tehnicile de lucru sunt identice.

Lecțiile video Autocad LT se adresează utilizatorilor independenți, care aleg învățarea Autocad prin autoinstruire, lucrând în propriul ritm, în confortul casei proprii.

Lecţiile video Autocad LT se adresează celor care doresc să abordeze bazele desenării şi proiectării Autocad într-un ritm mai puţin alert, celor care caută un punct de sprijin în debutul învăţării Autocad LT şi celor care au nevoie de noţiuni solide care le oferă autonomia de a realiza schiţe, desene tehnice şi proiecte Autocad la nivel începător, mediu și avansat .
Cursul include și câteva lecții din curs Autocad 2015 - 2021

Formate de fișier Autocad Autodesk - DWG

Autodesk a introdus un nou format de fișier începând cu versiunea 2018.
Este singura modificare majoră din 2015.
Iată lista formatelor DWG și compatibilitatea lor cu versiuni Autocad, aici >

Ce cuprinde Cursul Autocad LT

Cursul conține 111 lecții video în format Full HD 1920/1080p, în limba română, și peste 300 de exerciții. Fișierele DWG sunt salvate în versiunea Autocad LT 2007, pentru utilizatorii care rulează încă versiuni vechi.
Versiunea programului folosit în curs este Autocad LT 2018 și 2019, cursul se aplică 100% și pentru versiunea Autocad LT 2021 până la Autocad 2023.

Vă sugerăm să continuați cu studiul:
Cursul Desen Tehnic Autocad este necesar celor care nu stăpânesc conceptele de desen tehnic.
Pentru cei care vor o instruire desăvârșită, recomandăm Curs Autocad LT Workshop >
Câteva secvențe video din curs Autocad / Autocad LT vă vor lămuri imediat dacă ați găsit ceea ce căutați, dacă aceste cursuri vă sunt de folos, dacă se potrivesc stilului dvs. de învățare.

Nu uitați să vă abonați la canalul youtube, unde publicăm periodic video clipuri gratuite.

Noutăți Autocad 2019

Autocad LT, lucrul in coordonate

Autocad Watermark Stamp

Metode de cotare Autocad LT

Specificul cursului Autocad LT

Cu ce diferă acest curs de Autocad 2015 - 2023? În timp ce cursul Autocad 2015 - 2023 este un instrument complet de studiu și tratează fiecare instrument și tehnică de lucru în spațiul 2D și 3D, cursul Autocad LT include numai lecții pentru lucrul în spațiul 2D.

Cursul Autocad LT este mai concentrat pe utilizatorii începători, în sensul că debutul cursului are loc în ritm mai lent (se prezintă chiar și modul în care descărcăm versiunile educaționale și de încercare de pe siteul Autodesk).

Traseul educațional Autocad LT

Succesiunea lecțiilor video este determinată de ordinea firească a operațiilor și tehnicilor de lucru din orice proiect tehnic real.

În acest curs am preferat să accesăm instrumentele din Ribbon și bara de instrumente sau menurile specifice, în locul apelării acestora din linia de comandă, cum am procedat aproape în întregime în atelierul Autocad Workshop Expert sau în cursul profesional Autocad 2015 - 2023, unde am prezentat în paralel ambele metode de apelare a instrumentelor.


Desenele plane realizate cu Autocad LT pot fi transformate în obiecte 3D cu ajutorul 3D Studio Max, situația tipică fiind cea a planurilor de construcții și arhitectură.

Detalii curs 3D Studio Max, aici >
Randare profesională, trei cursuri dedicate V-Ray Next, Corona și Arnold, precum și updaturile din 2023 pentru acestea, Chaos V-Ray 2 și Chaos Corona 2.
Pentru proiectarea de parametrică de prototip, vă sugerăm curs Autodesk Inventor Pro >

Mostre din exercițiile cursului Autocad LT

Update Autocad LT 2020-2023

Conține instrumentele de desenare și cotare incluse până acum în versiuni anterioare de la 2015 la 2023, fără nici o îmbunătățire reală. Modificări pur cosmetice, Dark Theme, și un discutabil boost performance, ca în fiecare versiune "nouă" de la 2015, așa cum chiar producătorul arată aici.

La fel stau lucrurile în 2023, iată descrierea producătorului referitoare la "noutăți", aici >
Update Autocad LT 2021
Conține instrumentele de desenare și cotare incluse până acum în versiuni anterioare de la 2015 la 2023, fără nici o îmbunătățire autentică, modificări pur cosmetice.
Am demonstrat acest lucru în clipul video dedicat updateurilor Autocad 2021 aici, iar în imaginea de mai jos sunt ilustrate așa zisele noutăți aduse Autocad LT 2021.
Autocad LT 2021 update
Update Autocad LT 2024
După clipul video care arată "noutățile" aduse de Autocad 2024, am încercat să fac același lucru pentru Autocad LT 2024.
Nu am reușit, pentru că ... Autocad LT 2024 nu se instalează! Procesul de instalare intră într-o buclă perpetuă de restart.
Este de mult deranjant faptul că orice nouă versiune aduce noi probleme, pe care trebuie să le rezolvi în timpul tău liber, și nu sunt puține.
În orice caz, iată aici punctul de vedere al producătorului, vă puteți lămuri ce înseamnă "noutăți".

Faptul că în Autocad 2024 nu mai funcționează tehnica Base Projection, că Autocad LT 2024 nici nu se mai poate instala dacă nu ești dispus să pierzi zile întregi ca să afli soluția, este totuși prea mult!
Programele noi sunt tot mai mari, tot mai proaste, cu tot mai multe probleme - acum nici nu se pot instala. Problema este cunoscută, Autodesk a elaborat și un ghid de soluții pentru ea, aici.
Eu nu mai am timp sau rabdare pentru aceste prostii. De aceea sfătuiesc mereu: alegeți cea mai veche versiune stabilă și lucrați cu ea, nu faceți update.
Curs Autocad LT
Back to content