Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs Autocad Workshop Expert 2D și 3D
<< AUTODESK CAD 3D > < AUTOCAD, INVENTOR

Nivel de pregătire: EXPERT!

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Despre Curs Autocad 2D și 3D, Workshop Expert
Se adresează utilizatorilor care au noțiuni și deprinderi de lucru Autocad la nivel mediu. Vă oferim un workshop autocad în limba română, un curs practic avansat Autocad, un atelier Autocad despre proiectii, vederi, sectiuni, cotare, desen executie, desen ansamblu.

Cursul Desen Tehnic Autocad este util pentru utilizatorii cărora nu le sunt clare conceptele de desen tehnic industrial: vederi, proiecții, secțiuni, cotare, reprezentarea standardizată a organelor de mașini ca osii, arbori, roți dințate, angrenaje, lagăre cu alunecare sau rostogolire, dar și starea suprafețelor, rugozități.

După ce în Curs Autocad sau Curs Autocad LT ați învățat, etapă cu etapă, modul de utilizare a instrumentelor Autocad, după ce ați deprins tehnici de lucru avansate aplicate pe exemple concrete în fiecare lecție, acest Workshop Autocad Expert vă invită la un atelier de lucru complex, în care veți reuni tot ceea ce ați învățat și veți aplica aceste noțiuni și deprinderi în câteva proiecte concrete, de amploare.

Cursul se aplică 100% și pentru versiunea Autocad 2023!

Vom aborda desene complexe, în care vom utiliza noi tehnici productive de proiectare: vederi, proiecții, secțiuni, cotare standard și annotative, desen de execuție, desen de ansamblu, dispunerea celor 6 proiecții, definirea standardelor de desenare, cotare parametrică, cotare annotativă, constrângeri dimensionale și parametrice în block-uri dinamice și operații de automatizare.


training Autocad

Lectii Autocad 2017 ExpertPlecând de la presupunerea că ați depășit deja nivelul începător și vă găsiți cel puțin la stadiul de utilizator de nivel mediu, pentru a demonstra cât mai multe tehnici de lucru, viteza lecțiilor video este mai mare, ritmul mai alert decât cel cu care v-ați obișnuit în Curs Autocad 2015 - 2023.

Vă oferim 80 de lecții video la rezoluție Full HD 1980 / 1040, însoțite de 213 exercitii format Autocad Dwg, salvate în versiunea 2013, precum și documentație intensivă Pdf acolo unde aceasta este absolut indispensabilă, păstrând caracterul practic al cursului.

Atelierele propuse acoperă toate domeniile tehnice în care Autocad poate fi utilizat și sunt gândite astfel încât, dacă urmați lecțiile video, să puteți aplica ceea ce ați învățat în absolut orice situație, în orice proiect sau domeniu tehnic.

Proiectarea didactică a acestui curs s-a facut astfel încât dumneavoastră să aveți maximum de beneficii după lecturarea sa, ideal fiind ca parcurgerea sa să fie precedată de Curs Autocad 2015 – 2023.

Prezentare Workshop Autocad

Mostră, Curs Autocad Workshop

Versiunea Autocad folosită în curs

Versiunea Autocad folosită în curs este 2017 - 2018. Cursul se pretează perfect versiunilor Autocad de la 2015 la 2023, diferențele dintre acestea fiind absolut nesemnificative, așa cum arată Autodesk AICI >

Update Autocad 2021-2023
Așa cum se vede în acest rezumat video, Autocad nici în 2021 dar nici în 2023 nu aduce vreo îmbunătățire desenării sau proiectării, putem vorbi cel mult despre modificări cosmetice. Workshopul se aplică 100% și versiunii Autocad 2023.

Mostre din exercițiile folosite în lecțiile video Curs Autocad Workshop

Lucrul cu Autocad în command prompt

În acest curs am preferat accesarea instrumentelor prin sintaxa scrisă în linia de comandă, pentru ca dvs. să vă obișnuiți cu modul profesional de lucru: niciunde în producția reală, nu există timp pentru a apela instrumentele din toolbar, și mai ales nu există timp pentru a le căuta – ele se modifică de la o versiune Autocad la alta.

Un alt argument este că unele comenzi din command prompt nu mai sunt disponibile în Ribbon la versiunile Autocad 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023: UCS/M, DVIEW, etc.


Sintaxa din linia de comandă este aceeași în toate versiunile Autocad. Cursul vă oferă lista completă a comenzilor Autocad 2D și 3D în command prompt, în limba engleză și română.
Secvențe ale desenului 3D al vilei, pornind de la planul de arhitectură 2D - Curs Autocad Worksop
Randări ale proiectului vilă 3D, din atelierul 5 din Curs Autocad Workshop:

Update Autocad 2024, ce este nou?


Ca de obicei, orice versiune nouă Autocad aduce doar cosmetizări ale spațiului de lucru, nici un instrument important, în schimb multe probleme ce urmează a fi rezolvate în timp, prin updateuri, patchuri ori nesfârșite căutări ale soluțiilor la probleme pe care nu le-ați fi întâmpinat dacă ați fi folosit versiuni mai vechi, stabile, testate, rapide.
Urmăriți clipul video care inventariază instrumentele și panourile de lucru ale Autocad 2024, dar și una din multele probleme pe care le aduce, ca de altfel fiecare nouă versiune.
Curs Autocad Workshop Expert Tutorial
Back to content