Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs CapCut de editare montaj video pentru creatori digitali incepatori
<< ADOBE CC > < VIDEO

Curs CapCut. Curs de editare și montaj video audio pentru creatori digitali începători, cu program profesional gratuit.

Vom lucra cu un puternic program profesional gratuit, pentru editare, montaj și efecte audio-video care realizează prezentări dinamice pentru creatorii digitali: story, reclame, testimonial video, intro pentru jocuri sau publicitate pentru vlog, Instagram story, Instagram Posts, Tik Tok Ads, You Tube video, Facebook Ads, LinkedIn ads, cu presetări pentru fiecare.
Programul CapCut dispune de 3 variante: editare online, aplicație independentă pentru smartphone, respectiv pentru desktop.
Vom aborda lucrul online pentru editări rapide automatizate și editarea complexă cu aplicația pentru desktop, pentru a învăța să realizăm gratuit prezentări video dinamice, originale și creative pentru momente speciale, distracție și publicitate, cu un minim de efort din partea creatorului de conținut digital.
NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate, în acest magazin.
 
Doar penru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Cursul CapCut nu este destinat exlusiv începătorilor, ci și celor avansați, care pot descoperi căi mult mai rapide de a-și edita conținutul video.
Vă oferim 20 lecții video format mp4, împreună cu fișierele de exerciții folosite în proiecte, lecții la rezoluția HD de 1080, cumulând 3 ore de lectură video. Nu aveți nevoie de nici o noțiune preliminară legată de editarea video, rezoluții, formate video, număr de cadre pe secundă, field order, bitrate, interlace. Vă arătăm tot!
creează orice, oriunde!
învață editarea video în 3 ore!
nu trebuie să știi NIMIC!

Ce caracteristici are programul gratuit de editare audio video CapCut


CapCut este intuitiv, simplu de folosit și ușor de învățat, realizează operații complet automate de redimensionare video, de îndepărtare a backgroundului, text to speech, auto subtitles, realizabile chiar și de pe smartphone, online, gratuit, dar în același timp este capabil de editare video complexă, la nivelul Adobe Premiere sau Sony Vegas.
Se poate folosi simplu, automat, rapid, ori se poate folosi pentru editări video complexe.
Fără limitare a rezoluției video (4K), a numărului de clipuri video sau numărului de pistele video audio din compoziție, fără watermark, oferind posibilitatea de înregistrare voice over, optimizare pentru vlog sau rețele sociale, cu mii de filtre moderne, efecte dinamice, animații captivante și tranziții prestabilite, stickers, sunete gratuite și muzică de background dintr-o uriasă bibliotecă originală, liberă de restricțiile de copyright You Tube, Facebook sau Tik Tok, LinkedIn, aplicabile cu un singur click, pentru a obține vibe-ul perfect.
Interfata program gratuit de editare video
Două mostre din lecțiile video ale cursului CapCut pentru creatori de conținut digital:
CapCut oferă proiecte template, gata structurate, populate cu date, animate, tot ceea ce trebuie să faceți este să înlocuiți clipurile din biblioteca Media cu propriul conținut
Template CapCut

Editări automate ale fizionomiei, dimensiunilor corporale, aplicarea machiajului cu CapCut


Programul gratuit de editare video CapCut poate fi folosit în 2 moduri: editare detaliată pe layere video cu keyframes pentru animație elaborată, respectiv editare automată pentru modificarea fizionomiei, a trăsăturilor corporale sau pentru aplicarea de machiaj.
Iată un exemplu de ergonomie și viteză a editării automate pentru clipuri fashion.

Editare video CapCut pentru Dash Cam, cameră de bordEditare video audio pentru filmări cu camera de bord, dash cam video pentru youtube, trafictube, vimeo, aplicație completă în care exersăm toate operațiile de care am putea avea nevoie pentu o editare video completă , realizăm exportul cu diferiți parametri, studiu de caz pentru export (VBR / CBR), iar tehnica de lucru se aplică oricărei editări video. Iată rezultatul lecției:

VIBE PERFECT!

Avem acces la un spațiu de export în Cloud de 2Gb, dar nu suntem constrânși la el, exportul putând fi realizat pe computerul local, în diferite formate video, cu o calitate excelentă și o compresie foarte bună, trebuie doar să alegeți din presetări. Noi vă arătăm CUM.

Cu ce se deosebește programul de editare și montaj video CapCut de Adobe Premiere, Adobe After Effects sau Sony Vegas?

Întâi de toate prin faptul că este gratuit, fără limitări! În al doilea rând, dacă în Adobe Premiere sau Sony Vegas, dar în special Adobe After Effects puteam realiza absolut orice compoziție video, construind chiar imagine acolo unde ea nu există, acest program de editare video ne permite să realizăm aproximativ 90% din ce și-ar putea dori un creator de conținut digital, doar că acest lucru se face aproape automatizat, fără timpul consumat la editări cu Premiere, Vegas sau After Effects.

Iată mai jos două mostre create cu acest program de editare video: promo-ul cursului, respectiv rezultatul lecției introductive numărul 4.
De ce ai nevoie de acest curs de editare video?
Programul pe care vi-l propun realizează automat foarte multe operații, cum ar fi inserarea efectelor video, a stickerelor animate, a tranzițiilor, extrage text din clipul video, adaugă subtitrare, îndepărtează background (Chroma Key), adaugă sunete libere de copyright, egalizează diferite FPS (Frame Rate), unifică rezoluții video diferite.

noi vă arătăm cum!

Mai mult, dincolo de facilitățile automate, programul de editare video are instrumente puternice, pe care vi le relevăm în aplicații cu video clipuri complexe, creative, de efect.

De ce acest program?
Am încercat mulți ani să identificăm un editor video gratuit, cât mai asemănător cu Adobe Premiere sau Sony Vegas, cel mai apropiat fiind până acum VideoPAD. Am instalat și testat zeci de soluții de editare, și fiecare și-a arătat la un moment dat limtele, într-un fel sau altul.
CapCut este pur și simplu perfect!

Dincolo de prima aparență a sa, de editor aproape automat care setează tot ce ai nevoie odată ce ai precizat obiectivul final, aprofundarea lucrului cu CapCut relevă posibilități nebănuite de montaj - editare video puternice, complexe , lucrând profesional pe layere audio și video, cu Keyframes pentru animație, Blending Layers, limita fiind doar creativitatea ta.


eliberează-ți creativitatea!
Fashion video
Sunt disponibile mii de efecte prestabilite, tranziții video sau audio, animații, muzică, efecte audio, toata aplicabile cu un singur click. Dreamland  e un clip video care îți arată că

se poate orice!

Mii de feluri în care îți poți dovedi creativitatea, poți străluci într-un video pe care să îl faci chiar tu, așa cum îți place, și o faci rapid, cu operații automatizate, nu trebuie decât să le alegi

așa cum îți place.

Slideshow
Realizarea unui slideshow dintr-o succesiune de imagini se face în câteva clipe.

Curs editare video creatori digitali
Back to content