Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Programe alternative la Autocad
<< TEHNIC, REDUCERI > < GRATUIT >
Vă oferim mai multe variante de cursuri pentru a învața desenarea și proiectarea C.A.D. (computer aided design). Secțiunea web în care vă găsiți vă ofera mai mult direcții de documentare, decât soluții complete, cu excepția cursurilor pentru care aveți link în text, mai jos.

Cursurile Autocad 2015 - 2018, cursul Autocad 2017 - 2018 Workshop și  Curs european Autocad 2008 se referă la studiul programelor produse de Autodesk, ca și cursul de modelare tridimensională 3D Studio Max 2016-  2018.
Pentru cei care nu își permit o licență Autocad, am prezentat cursul Autocad Alternativ, o excelentă alternativă, gratuită și legală chiar și în scopuri comerciale. Programul propus spre studiu este identic cu Autocad.
Cursul nanoCAD este a doua opțiune pe care o oferim - de notat că se adresează cursanților începători.

Desenarea unui dreptunghi în Curs Autocad 2015 - 2018

Desenarea unui dreptunghi în Curs Autocad Alternativ

Desenarea unui dreptunghi în Curs nanoCAD

Iată și câteva direcții de documentare pentru programe C.A.D. alternative, unele gratuite, altele cu preț mai mic decât cel al produselor Autodesk: nanoCAD, QCad, NaroCAD, SolveSpace, Packly, CofeeSCAD, Sketchup, ProgecAD, BricsCAD, DesignCAD, Vectorworks, FreeCAD, LibreCAD, BRL-CAD, OpenSCAD, TurboCAD, HyperFun, CadQuery, Antimony, SolveSpace, OpenJSCAD, CofeeSCAD, ZCad, PythonCAD, Archimedes, gCAD3D, Cometdocs, qCad, creoElements.

SketchUp (numit anterior  Google Sketchup) este un program de modelare 3D pentru o gamă largă de aplicații, ca arhitectură, inginerie.
LibreCAD (numit initial QCad then CADuntu) este un program open source 2D CAD pentru Windows, Apple si  Linux.
QCAD
Aplicația realizeaza draft și annotate in două dimensiuni. Este un instrument  pentru toate tipurile de desen tehnic, lucrează sub Windows, Mac OS X and "many Linux and Unix Systems, and of course, it is completely free".
FreeCAD
Program tip Open Source pentru modelarea 3D în domeniul ingineriei mecanice și a proiectării de produs, funcționează în mod identic cu Catia V5 și rulează sub sisteme de operare Windows, Mac OSX & Linux platforms.
Archimedes
O aplicație de modelare 3D care permite crearea de forme 3D complexe.


BRL-CAD
CAD care realizeaza geometrie interactiva, contine instrumente de proces, contine librarii vaste si eficiente, realizeaza geometrii complexe.
gCAD3D
Acest program gratuit ofera desenare in spatiul 2D dar si instrumente 3D in spatiul 3D Open GL, un sistem intern de interpretare NC.  
PythonCAD
Pentru utilizatorii de Linux acesta este un pachet  scris in limbaj de programare Python, simplu de folosit fara a necesita o experienta prealabila.
progeCAD
Este gratuit pentru uz individual, dar ca majoritatea variantelor prezentate aici, nu poate insa disponibil pentru scop comercial, seamana oarecum cu Autocad.
Cometdocs
Converteste in mod gratuit PDFs in DFX si DWG
Google SketchUp
Alternativa  Google pentru programele plaitte, uneori cu licente exorbitante, program versatil care reprezinta o alternativa pentru studenti si ingineri.
BRL-CAD
Creo Elements
Una din cele mai populare alegeri pentru lucrul in spatiul 3D, foarte rapid si flexibil si contine multe optiuni incluse in Autocad.
Va invitam sa explorati aceste programe.


Back to content