Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs Autocad LT Workshop Expert
<< AUTODESK CAD 3D > < AUTOCAD, INVENTOR

Nivel de pregătire: EXPERT!

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
 
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Vă puteți face o idee clară asupra a ceea ce cumpărați examinând câteva aspecte din curs Autocad și puteți decide imediat dacă ceea ce vă oferim reprezintă ceea ce căutați.

Câteva mostre ale lecțiilor video din Workshop Autocad / Autocad LT vă sunt oferite aici, iar în canalul youtube puteți examina alte mostre video din curs:

Lucrul cu coordonate Polare Autocad

A doua proiectie in Autocad LT

Noutăți Autocad LT 2019

Desenul de ansamblu, Autocad LT

Descrierea cursului Autocad LT Workshop Expert
În curs Autocad LT am exemplificat utilizarea instrumentelor de desenare folosind o serie de proiecte CAD.
În acest workshop, un curs practic Autocad LT, vom analiza care este metoda optimă în care aceste piese pot fi construite cât mai rapid.
Suita de lecții video oferă numeroase sfaturi practice, acumulte într-o lungă experiență cu Autocad.

Pentru a înțelege deplin concepte și tehnici, cursul include și noțiuni de desen tehnic, demonstrate prin modele 3D. Autocad LT Workshop tratează și desenul izometric.
În acest atelier Autocad LT vom reuni noțiunile acumulate în Curs Autocad LT, vom analiza diferite modalități de lucru și vom alege metoda optimă pentru o anumită circumstanță.
Versiunea programului folosit în curs este Autocad LT 2018 și 2019, lecțiile sunt perfect compatibile cu orice versiune Autocad LT între 2015 și 2023!
Vom stabili împreună concepte de desenare pe baza cărora vom lucra, cerința principală fiind eficiența!

Cursul practic Autocad LT Workshop va simula diferite scenarii ce pot fi întâlnite în activitatea reală de proiectare, apoi vom identifica împreună soluții.

Ce conține Curs Autocad LT Workshop Expert

Cursul Autocad LT Workshop Expert este alcătuit din 45 de lecții video structurate în 8 ateliere, însoțite de peste 80 de fișiere de exerciții Autocad / DWG complexe și schițe PDF. Lecțiile video au rezoluția Full HD 1920 / 1080.

Versiunea Autocad LT

Versiunea Autocad LT folosită în curs este 2018 și 2019, iar exercițiile au fost salvate în versiunea 2017, pentru utilizatorii care folosesc încă versiuni vechi. Cursul se aplică 100% și versiunii Autocad LT 2023, așa cum rezultă din acest rezumat video.

Autocad LT 2024

Fiecare nouă versiune aduce noi probleme, tot mai complexe. Sunt tot mai nefuncționale, tot mai mari, tot mai proaste. După clipul video referitor la pretinsele noutăți aduse de Autocad 2024 și uriașele sale erori, nu am reușit să instalez Autocad LT 2024, cauza este cunoscută de producător, doar că eu refuz să mai pierd timp și nervi pentru a rezolva problemele lor. Am detaliat aici.
Recomand mereu: folosiți cea mai veche versiune stabilă și nu faceți update.

Autocad LT Workshop Expert
Back to content