Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs de editare si montaj video cu Sony Vegas
<< COREL, SONY

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Ce este Sony Vegas?
Soft EDU FacebookCurs de editare, montaj si efecte audio video cu Sony Vegas, curs pentru realizare videoclipuri. Sony Vegas Pro este unul din cele mai puternice, complexe și totodată prietenoase programe de editare grafică non-liniară.
Caracteristicile Sony Vegas permit editarea în timp real tip multitracking audio - video, cu posibilitatea editării pe un număr nelimitat de piste audio - video, la orice rezoluție și format video.

Sony Vegas dispune de efecte video complexe și instrumente puternice de efecte și compoziție video, suport audio pe 24 bit/192 Khz, suport intergat pentru VST și pluginuri DirectX, precum și sunet Dolby Digital surround.
Sony Vegas este utilizat în televiziuni și studiouri de creație în întreaga lume, fiind preferat de profesioniști pentru puterea și simplitatea sa.

Sony Vegas poate fi comparat doar cu Adobe Premiere, dar este mult mai eficient decât acesta, exportul video realizându-se fără erori, într-un timp de render mult mai redus.

Deși Sony Vegas dispune de propriile posibilități de editare audio, vom prezenta și lucrul cu editoare video dedicate, ca Audacity și fluxul de lucru Sony Vegas - Audacity, sau operații uzuale ce extragerea coloanei sonore de pe Audio CD.
Interfata Sony Vegas 15

Lucrul cu măști Vegas

Iată un exemplu de editare video, în care am tăiat și mixat secvențe video și audio, am realizat tranziții și efecte video, apoi am exportat filmul. Vă oferim și câteva secvențe din lecțiile video Sony Vegas, precum și rezultatele lecțiilor:

Rezultatul lectiei 30

Sony Vegas Text Title

Tehnici de montaj Sony Vegas

Inserarea markerilor Vegas

Ce conține cursul de editare video Sony Vegas?

Cursul de editare, efecte și montaj video cu Sony Vegas este alcătuit din două DVD cu 60 de lecții video la 1980 / 1020 Ultra HD, peste 80 de proiecte Sony Vegas 13 - 15 și 300 de fișiere de exerciții.

Versiunea Sony Vegas
Cursul de editare, montaj si efecte video Sony Vegas tratează editarea video cu versiunile Sony Vegas PRO 13 și 15, precum și cu Audacity pentru coloana sonoră. Vom studia în paralel două versiuni Sony Vegas: 13 și 15.
Unul din obiectivele acestui curs este să deveniți independenți de micile diferențe cosmetice între interfața unei versiuni sau alteia, să întelegeți conceptele de lucru, astfel încât să puteți lucra în orice versiune Sony Vegas.

Pentru a vă oferi exerciții suport cât mai atractive, am vizitat câteva locuri de o frumusețe deosebită unde am realizat filmări și fotografii.
Cursul conține un DVD bonus, o aplicație de tip Slideshow - prezentare de imagini format Targa, cu randare la calitate 4K.

Aplicație 4K

Mostre Curs 3D Studio Max

Secvențe din lecții video Curs Sony Vegas

Mai multe mostre video în canalul youtube aici >

Exemple de montaj video

O operație care consumă destul timp va fi alegerea filmelor, și după importul in Sony Vegas - decuparea, alegerea momentelor care vor fi păstrate.
Puteți cu ușurință să însăilați o poveste coerentă înșiruită din secvențe video, a căror parcurgere să aibă un sens, să spună ceva.
Tranzițiile, coloana sonoră, timpul alocat fiecărei secvențe video dar mai ales ritmul filmului final contribuie la succesul poveștii dumneavoastră.

Tabăra de ski Recorder, Kopaonik

Vă recomandăm:
Curs Adobe After Effects, curs de editare, montaj, efecte si compozitie video
Curs Adobe Premiere Pro ca alternativă pentru editare și montaj video
Curs editare video cu program gratuit, pentru vlog și rețele sociale
curs editare, montaj si efecte video Sony Vegas
Back to content