Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Versiuni ale software
<< PREȚ, COMENZI

Versiuni ale programelor pentru care trainingurile sunt conceputeNOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.


Pentru că pot exista întrebări pentru o secţiune sau alta, vom lămuri aici problema în ansamblul ei. Există 5 situații.

În mare majoritate, programele pentru care achiziţionaţi cursul nu au suferit decât modificări estetice pe parcursul câtorva ani, unele uşoare modificări funcţionale, altele au adus modificări care merită menționate iar unele au suferit modificări care fac nefunc'ionale vechile variante.

În prima situaţie se afla 3D Studio Max sau Corel Draw: de la versiunea 12 la X8 nu există absolut nici un instrument nou esenţial, se aduc modificări pur cosmetice la nivel de aspect al butoanelor, lucru pe care l-am arătat aici >

În situaţia a doua se află Autocad. De la versiunea 2015 la 2023, programul este practic acelaşi, aproape identic.
În ce constau diferenţele?
În câteva modificări minore care nu afectează cursul, spre exemplu putem selecta o linie întreruptă cu click şi pe spaţiile dintre segmente, nu numai pe segmente.
Chiar și așa, am adăugat periodic lecții dedicate update-urilor, menționând aceste modificări.

Categoria a treia este exemplificata de cursurile pentru Adobe. Acolo există câteva schimbări notabile între versiunile 2015 şi 2023. Un bun exemplu este Refine Edge înlocuită de Select and Mask, funcţia de finisare a selecţiilor prezentată în lecţia 19, alături de o observaţie, trecută în cuprinsul cursului:
“Atenţie! Pentru versiuni Photoshop noi, Refine Edge a devenit Select and Mask, pentru detalii mergeţi la lecţia 104, apoi reveniţi la lecţia 19-20!”

Pentru Adobe Camera Raw, funcțiile Fill Light și Recovery au fost înlocuite de cursoarele Highlights, detaliu menționat în dreptul lecției respective.

Aceeași categorie de “modificări” Autocad constă în faptul că Autodesk a schimbat standardul de fişier Dwg de la versiunea 2018. Acest lucru înseamnă că proiectele Autocad mai vechi de 2018 nu se pot deschide / modifica prin Autocad 2019. Am menţionat acest lucru într-o lecţie dedicată updateurilor, în fiecare curs există asemenea lecţii de update, de care utilizatorii beneficiază gratuit un an după ce au cumpărat un curs.
În fiecare an este publicat câte un update, de tipul ce este nou și ce este vechi în Autocad, ca acest clip pentru versiunea 2020. Nimic nou nici la versiunea 2023.

A patra categorie de programe sunt cele care prezintă schimbări majore de interfață sau chiar funcționale, astfel încât urmărind cursul pentru vechea versiune, nu veți putea parcurge exercițiile într-o nouă versiune a aceluiași program.
Acestea din urmă au trecut la categoria reduceri, spre exemplu Autocad 2008. Cursul este perfect funcțional, dar numai dacă învățați exersând pe Autocad 2002 - 2008.
Un al doilea exemplu este cursul web design varianta sa veche Pro 12 a trecut la reduceri, pentru că interfața Pro 16 este alta, iar funcționalitățile sunt diferite.
Al treilea exemplu îl constituie motoarele de randare cu 3D Studio Max. Din 2017 nu mai este disponibil Mental Ray, ceea ce înseamnă că beneficiați de acele lecții dacă lucrați cu versiuni până la 2017, iar dacă lucrați cu versiuni mai noi vă oferim lecțiile necesare.

În sfârșit, a cincea categorie o reprezintă cursurile pentru care sunt la fel de viabile și vechile versiuni, și cele noi, doar că noile versiuni aduc funcții în plus. Un foarte bun exemplu îl reprezintă cursurile de randare Chaos V-Ray / Chaos Corona Renderer, unde în primul set de cursuri se tratează lucrul cu V-Ray Next până la 5 respectiv Chaos Corona 6 până la 7. Dacă rămâneți aici, veți putea folosi orice versiune de motor de randare Chaos, dar u la întreaga capacitate oferită de noile versiuni. Exemplu:
Modulul 1

Dacă doriți să beneficiați de noutățile aduse de noie versiuni Chaos V-Ray 6 respectiv Chaos Corona 8 și 9, trebuie să urmați al doilea set de cursuri, care pleacă de la presupunerea că ați parcurs primele module, așadar nu se repetă operațiile de bază, ci se tratează noutățile! Exemplu:

Concluzie!
Alternativa ar fi fost să producem în fiecare an un nou curs care să conţină 80 - 99% aceleaşi lecţii ca în versiunea precedentă, şi câteva lecţii noi, referitoare la noile instrumente sau noul aspect.
Aceasta ar fi dus însă la preţuri mult mai mari pentru că ar fi trebuit să includă amortizarea licenţelor software şi a unui nou volum de muncă, pentru (80 - 99%) același subiect.

Clienții primesc gratuit updateuri pentru cursurile achiziționate, timp de un an, și numai dacă descarcă lecțiile gratuite în timp de o saptămână de la primirea linkului. O parte din updateuri sunt disponibile doar online >
În cazul solicitării unei noi expedieri, aceasta va fi facturată.
Back to content