Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
M6 Circuite electrice, teste computerizate
<< TEHNIC, REDUCERI > < TESTE >
Nou! Orice produs educațional din această pagină de prezentare poate fi achiziționat online, cu orice card VISA, Maestro, Star BT cu plata în rate sau card Pluxee - prima de carieră didactică, în magazinul online asociat acestei pagini:


Aceste teste se găsesc grupate într-un singur produs, din care puteți alege unul sau mai multe seturi de teste.
Produsul educațional cu plata online se află aici:

Pachete de Teste Computerizate, clasa XI-a, profil tehnic, nivel de calificare 3, pentru Modulul 6 Circuite Electrice.

Pachetul se refera la urmatoarele unitati de invatare:
- circuite electrice, reguli generale
- rezistoare
- asocierea rezistoarelor
- condensatoare si rezistoare
- relee de protectie
- receptoare electrice
- montarea aparatelor de protectie
- aparate electrice de joasa tensiune

Cateva din temele tratate:
Marcarea rezistoarelor pentru curenti tari, legea lui Ohm, asocierea rezistoarelor in serie, asocierea rezistoarelor in paralel, capacitati echivalente ale condensatoarelor, montarea condensatoarelor, condensatoare, capacitatea condensatorului, relee electrice, relee electromagnetice, relee de protectie, receptoare electrice, simbolizarea corpurilor de iluminat, montajele corpurilor de iluminat, sigurante de protectie si MPR, aparate electrice de joasa tensiune.

Testele sunt de tip lacunar, de completare, cu alegere unica, cu alegeri multiple, de potrivire intre coloane - elevul deplaseaza cu mouse-ul o expresii dintr-o coloana, pentru a stabili o legatura cu expresiile din alta coloana.
Testele pot fi aplicate in programul AEL, sau pur si simplu se copiaza pe un numar (nelimitat) de computere, unde pot fi rulate independent, de un numar nelimitat de elevi.
La inceputul testului, se introduce numele elevului. Testul se poate parcurge intrebare cu intrebare, sau se pot omite intrebari la care elevul poate raspunde mai tarziu.
La final, se afiseaza un raport, care contine: data si ora aplicarii testarii, numarul de intrebari totale, numarul de intrebari la care s-a raspuns corect, numarul de greseli, timpul de lucru, dar mai ales raspunsurile date de utilizator si raspunsurile corecte la fiecare intrebare.
Raportul se poate tipari sau se poate salva in format RTF (care poate fi deschis cu Wordpad, Word, Notepad).
Dupa parcurgerea testului, putem evalua rezultatele, putem vedea unde am gresit, apoi putem relua testul, pana obtinem un scor onorabil. Raportul afisat la final arata la ce intrebari am raspuns corect, la care am raspuns incorect si care ar fi fost raspunsul bun.
Din acest motiv, testele sprijina elevii si in procesul de invatare a notiunilor continute de disciplina respectiva.
Back to content