Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs Adobe After Effects Pro
<< ADOBE CC > < VIDEO

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Ce conține cursul Adobe After Effects?
Cursul Adobe After Effects pentru editare, montaj, compozitie video si efecte speciale conține 4 DVD cu 180 lecții video 1980 / 1040, însumând 30 de ore de lectură video, lecții însoțite de exerciții aflate în diferite stadii, pe care le dezvoltăm împreună de la zero până la etapa de proiect finalizat, peste 380 de proiecte Adobe After Effects.
Proiectele Adobe After Effects sunt salvate în versiunea 2019, cea cu care lucrăm în curs.
Vom aborda și lucrul cu Adobe Media Encoder, dar mai ales colaborarea cu Adobe Premiere Pro.

Cursul are caracter practic. Deviza cursului este:

Learn by Doing - învață făcând!


Ce este Adobe After Effects?

Este cel mai puternic program de editare, montaj, efecte vizuale digitale, dar mai ales compoziție video.
Compoziția video și efectele vizuale îl diferențiază de editoare cum ar fi Sony Vegas sau Adobe Premiere, deoarece creează imagine acolo unde ea nu există!
Este folosit de profesioniștii din întreaga lume în post producția video pentru televiziune, cinematografie, producția de jocuri video, reclame și spoturi publicitare, fiind un program de editare video non liniar.
Efectele video VFX și compozițiile extraordinare de care este capabil, îl fac liderul mondial în domeniu.
Câteva exemple în care Adobe After Effects a fost utilizat: Avatar, Iron Man, Sin City, ultima versiune Star Wars, Sky Captain and the World of Tomorrow, Stranger Than Fiction, The Aviator, The Talented Mr Ripley, The Orphanage etc.

Creează imagine acolo unde ea nu există!

Nu numai că veți învăța să creați compoziții video uluitoare, dar veți putea crea propriile efecte speciale!
Cele mai spectaculoase utilizări Adobe After Effects sunt:
  • Keying, compunerea împreună a două fluxuri video, extragerea sau înlocuirea unui subiect din filmare,
  • Tracking, este o tehnică de urmărire a mișcării care permite inserarea graficii computerizate în imagini cu acțiune live, modificarea unor zone din filmare,
  • Compositing, reprezintă combinarea elementelor vizuale din surse separate în imagini unice, adesea pentru a crea iluzia că toate acele elemente sunt părți ale aceleiași scene, compoziția de imagine însemnând să creezi o imagine care nu există în pelicula originală,
  • Animation, reprezintă tehnica prin care imaginile sunt manipulate astfel încât să pară ca imagini în mișcare, film, cu sunet sincronizat (Lips Sync >) dar se aplică și la film prin aplicarea altei animații decât mișcarea originală.

În 2019 programul a primit Premiul Academy of Motion Picture Arts and Sciences pentru știință și Premiul Emmy Award pentru efecte speciale!


Exemple de proiecte din curs Adobe After Effects

Iată mai jos un fragment de lecție video din curs, iar alături - rezultatul acestei lecții:

Mostre din lecțiile video Curs Adobe After Effects

Ce traseu educațional Adobe After Effects am ales

Am putut opta între mai multe trasee educaționale pentru acest curs, și am ezitat o vreme în a lua o decizie. La prima vedere, cel mai firesc ar fi fost să prezentăm instrumentele și operațiile așa cum sunt așezate în menu, numai că pentru a le exemplifica ar fi trebuit să apelăm la proiecte gata structurate, în care să aplicăm tehnica respectivă. Cursantul ar fi fost pus în dificultate, pentru că mereu s-ar fi întrebat cum am ajuns la etapa respectivă.
Deseori  lecțiile video arată intâi metoda greșită de lucru, căile abordate de regulă de către începători, explică de ce este greșită tehnica, apoi demonstrează calea corectă.

În ultima parte a cursului, când deja știți cum să realizați orice proiect etapă cu etapă, vom apela la câteva proiecte pre structurate pe baza cărora vom explica tehnici avansate.

Proiecte din Curs After Effects

Iată câteva din proiectele pe care le construim de la zero, plecând de la o simplă imagine, respectiv de la o filmare.

1. Compoziție video plecând de la o imagine

Animarea unei fotografii este cea mai simplă cale spre o compoziție video, iar un Slide Show se realizează foarte rapid în After Effects:

2. Compoziție video și efecte speciale

Câteva mostre video din proiectele pentru compoziție video și efecte speciale pe care le realizăm în acest curs:În ultimul DVD vom studia proiecte complexe prestructurate, vom modifica template-uri spectaculoase, vom lucra cu proiecte ca cele de mai jos.
În cele din urmă, vom încheia cursul cu Adobe Dynamic Link, colaborarea dintre Adobe After Effects și Adobe Premiere Pro, Illustrator și Photoshop.

Exercitii din Curs Adobe After Effects
Ce vom învăța în curs Adobe After Effects?
Iată o serie de noțiuni pe care le vom parcurge împreună, aici >
Vă recomandăm:
Curs editare și montaj video cu Adobe Premiere >
Curs editare și montaj video cu Sony Vegas >
Curs editare și montaj video pentru creatori de conținut digital > pentru vlog și rețele sociale
Curs Adobe After Effects
Back to content