Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Atelier practic Corel Draw, pregătire pentru tipar, prepress, DTP
<< COREL, SONY

Nivel de pregătire: EXPERT!

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Descrierea Cursului aplicativ Corel Draw Print Workshop.

Curs practic Corel Draw în limba română, proiecte de la zero până la pregătirea pentru tipar, atelier Corel Draw pentru machetare și pregătire pentru tipar, noțiuni de tipografie Corel, DTP, pre-press, ICC Profile, RGB, CMYK.
După ce în Curs Corel Draw sau Corel Draw intensiv ați deprins utilizarea avansată a instrumentelor și tehnicilor de lucru în grafică vectorială, iată în acest curs un pachet de lecții video în care veți aplica în mod creativ toate aceste noțiuni.
Un DVD cu 33 de lecții video la 1920/1400 pixel, însoțit de 140 de fișiere de exerciții.
Acest atelier de lucru Corel Draw abordează câteva proiecte de la zero până în faza exportului pentru tipar, prepress, DTP.
 
 


Ne confruntăm cu diferite scenarii de lucru, vom simula probleme care apar în timpul producîiei publicitare.

Vom studia lucrul cu suita Corel, ultima versiune 18/X8, dar pentru utilizatorii care doresc să-și extindă abilitățile grafice, vom prezenta și comunicarea Corel Draw cu Adobe Photoshop și Adobe Illustrator.

Vom expune și demonstra direcții diferite de abordare a unui proiect de tipar, vom simula diferite scenarii de lucru, pentru ca să puteți face față oricărei situații neprevăzute.

Curs practic Corel Draw Print Workshop, descriere


DTP, Pre Press

Iată o descriere a termenilor specifici legați de pregătirea pentru tipar, DTP, pre-press, aici >

Descrierea atelierelor practice Corel Draw, scenarii de lucru

Atelier 1: vom crea de la zero un pliant destinat tipografiei digitale, vom prelucra imaginile care intră în componența pliantului.
Atelier 2: tirajul pliantului s-a mărit, așadar vom modifica pliantul pentru tipografia offset, vom face conversia documentului, a spațiilor de culoare, profilurilor de culoare ICC Profile solicitate de tipografie, vom prelucra imaginile în CMYK, atât cu ajutorul Corel Photopaint X8, cât și cu Adobe Photoshop.
Vom detalia noțiuni de tipar, pre-press și DTP, le vom aplica proiectelor noastre, apoi vom exporta pentru tipar în mai multe formate – vom explora și colaborarea Corel Draw – Adobe Illustrator pentru tipar, respectiv Corel Draw – Adobe Photoshop, pentru prelucrarea imaginilor.
Atelier 3: vom crea o coperta CMYK în care am importat imagini RGB, copertă pe care o exportăm în Adobe Illustrator, de unde vom realiza exportul pentru tipar, dupa ce am setat Overprint și am verificat  separația de culoare.
Exercitiu de gestiune a profilelor de culoare. Colaborarea Corel Draw – Adobe Illustrator este extrem de productivă.
Atelier 4: realizăm o copertă de mapă compusă din imagini și un singur titlu. Analizăm oportunitatea folosirii Corel Draw. Realizăm lucrarea în Photoshop, corectăm erorile tipice editării efectelor bitmap, apoi în Corel Draw exportăm pentru tipar în format EPS și aplicăm regulile de prepress: trap, overprint, auto spread.
Atelier 5: banner 4/2 m, vectorial. Corectăm exportul Pdf făcut de client pentru logo, atribuind corect culorile menționate de producător.
Atelier 6: vom desena coperta unui ghid imobiliar, având obiecte cu transparență.
Atelier 7: vom încărca profilele de culoare ICC Profile furnizate de tipografie, corepsunzatoare tipului de cerneluri folosit în acest proiect. Vom seta și atribui corect profilele de culoare, apoi vom crea o mapă de prezentare. Vom utiliza în acest atelier noile instrumente de desenare Corel Draw.
Curs practic Corel Draw, Print Workshop
Back to content