Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs Grafică vectorială cu Corel Draw
<< COREL, SONY

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Curs Corel Draw

Cursul Corel Draw pentru grafică vectorială este structurat în 13 unități de învățare, 101 filme în format quicktime la rezoluție de 880 / 684 pixeli și 1364/730, care arată modalitățile de lucru în suita Corel Draw, utilizarea instrumentelor, setări ale programului, opțiuni avansate de lucru. Cursul acoperă complet tehnica de lucru Corel Draw.
Cursul Corel Draw are ISBN 978-973-0-17656-8.

După parcurgerea acestor lecții, veți stăpâni programul Corel ca un profesionist, veți putea realiza orice document, veți putea preda Corel la orice nivel, veți putea prelucra orice imagine, veți face corecții de culoare fotografiilor și veți realiza colaje fotografice, veți desena logo, sigle, machete, reviste, cataloage, reclame de orice fel.

Instrumentele și meniurile Corel sunt neschimbate, indiferent de versiune, ceea ce face foarte ușor lucrul cu orice variantă de Corel Draw, de la versiunea Corel Draw 12 la Corel Draw X8.
Vă mai sugerăm: Corel Photopaint

Despre Curs Corel Draw

În Lecții și descrieri, precum și în informațiile teoretice adiacente, s-au păstrat atât denumirile originale, în engleză, cât și traducerile acestora, pentru a vă putea conecta optim la informațiile din lumea graficii și tiparului.
Materialele educaționale din acest curs Corel Draw sunt însoțite de un pachet de 90 de fișiere de exercițiu în format Corel 12, *.cdr, pe care puteți exersa Lecțiile Video.
Logo Design in Corel Draw

Vom demonstra utilizarea tehnicilor de lucru pentru a obține aceeași imagine, un logo vectorial, folosind Corel Draw 12, Corel Draw X3 și Corel Draw X7, pentru a arăta că modul de lucru este identic în orice versiune Corel Draw.

Diferențele există cel mult la nivel cosmetic: aspectul unor setări poate diferi usor, principiile de lucru sunt însă aceleași, de aceea majoritatea exercițiilor sunt în versiunea Corel 12.
Dacă doriți să învățați Corel Draw mai rapid, vă propunem abordarea unui curs intensiv, mai facil, cu o curbă de învățare mai rapidă:
Mostre video din Curs Corel Draw, Corel CAD, Corel Photopaint

Mostre video din Curs Corel Draw, Corel CAD, Corel Photopaint alegeți un titlu din cele 12 si urmăriți secvența video în canalul youtube aici >

Fragment de curs Corel Draw

Curs Corel Draw, Duplicate - Transparency

Curs Corel Draw, Shaping

Curs Corel Draw, lucrul pe layere - Layers

Curs Corel Draw, Pen Tool, Paths

Curs Corel Draw, Mesh Fill

Mostre ale exercițiilor și atelierelor din Curs Corel Draw

Pre-press, DTP
Corel Draw poate exporta direct în format nativ în format Adobe Illustrator. Dacă sunteți obisnuiți să lucrați cu Corel Draw, puteți construi proiectul în format CDR, apoi să îl exportați în format AI, pentru ca pregătirea pre-press și DTP să fie realizată în Adobe Illustrator, pentru care aveti un curs practic aici. Este cunoscut faptul că Adobe Illustrator are o gestiune a culorii mai bună decât Corel.
Curs grafica vectoriala Corel Draw
Back to content