Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Teste computerizate pentru desen tehnic
<< TEHNIC, REDUCERI > < TESTE >
Pachetul de Teste Computerizate este structurat pe 6 unitati de invatare, contine cca. 220 de intrebari, grupate in peste 80 de sectiuni distincte. Setul de intrebari nu este exhaustiv, nici nu ar fi posibil acest lucru, dar acopera foarte multe din aspectele esentiale ale disciplinei; ele au fost sintetizate in urma unei experiente de 15 ani in predarea disciplinei Desen Tehnic.
Pachetul de "Teste pentru Desen Tehnic" este compus din:
- teste cu raspuns multiplu
- teste cu itemi lacunari
- teste de asociere
- teste cu raspuns de tip "adevarat sau fals"
- teste cu animatii sau imagini - identificare, asociere, inlocuire, completare.

Testele permit cursantului sa se intoarca la un anumit moment al traseului, pentru a-si analiza / compara raspunsurile. Feedbackul se petrece pe loc, apasand butonul "Submitt", dar poate avea loc si in stadiul sumativ, la finalul testului, cand i se ofera punctajul realizat dintr-un punctaj total, nr. total de intrebari si nr. de intrebari la care a raspuns corect, proportia in care a dat raspunsuri corecte ( acuratetea ).

Pachetul de teste este structurat pe urmatoarele unitati de invatare: proiectii, sectiuni, cotarea, schita desenul la scara si starea suprafetelor, organe de masini ( lagare, roti dintate, filete ), desenul de ansamblu.
Testati in prealabil compatibilitatea sistemului dvs cu tehnologia Flash care nu mai este suportata nativ de Windows, si cu tehnologia experimentala VRML.
Instalati fisierele din folderele de instalare, apoi testati daca puteti rula / vizualiza fisierul din fiecare folder.
Arhiva penru testarea compatibilitatii, alegeti "Save Link as" aici >
Back to content