Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Ce este Autodesk Inventor
<< AUTODESK CAD 3D > < AUTOCAD, INVENTOR
Pagina de prezentare a cursului Autodesk Inventor Pro >

Ce este Autodesk Inventor?

Autodesk Inventor Profesional oferă inginerilor și designerilor o soluție profesională de proiectare mecanică 3D, simulare, vizualizare și generare a documentației, realizând proiectare avansată de produs, analiză de element finit, calcul de sarcină și oboseală, simularea mișcării, design pentru matrițe mold, sheet metal design, proiectarea produselor din plastic, ansamblu de produs, desen de execuție și desen de ansamblu.

Proiectarea parametrică îl face un program extrem de eficient în producția reală, fiind folosit în proiectarea avansată industrială aeronautică, navală, electronică, robotică.
Avantajul utilizării programului Autodesk Inventor constă în faptul că poate fi descărcat, instalat și autorizat gratuit pe calculatorul personal pentru scopuri educaționale. Nici un program de acest calibru talie (CATIA, Solid Works, Pro Engineer) nu oferă această disponibilitate, ci presupune investiții semnificative pentru același rezultat: învațarea!

Prețurile pentru licențele comerciale sunt uriașe la produsele concurente, care fac același lucru, în același mod.

Odata însușite conceptele și obținute abilitățile specifice, veți putea lucra exact la fel și pe celelalte programe, fiindca diferențele sunt minore.
Autodesk Inventor, dezvoltat de compania de software Autodesk, este un program 3D utilizat în proiectarea, vizualizarea și simularea de produse. Autodesk Inventor concura direct cu SolidWorks si SolidEdge și mai puțin direct cu Pro/ENGINEER, CATIA, și NX (Unigraphics).
Back to content