Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Comandă si preturi cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony, Web
<< PREȚ, COMENZI

Comandă și plată a cursurilor și softului educațional


Metode de plată

A. Plata online cu orice card VISA, Star BT, inclusiv PLUXEE
În noul magazin online!

Plata se face cu orice card VISA, Star BT pentru plata în rate, inclusiv cu cardurile Pluxee emise de Sodexo pentru Prima de carieră didactică, în magazinul online de aici >>

Magazin cursuri Prima de cariera didactica
Magazin acceptant al cardurilor Pluxee - Prima de carieră didactică
 
Opțiunea de plată este disponibilă numai pentru licențe de utilizare individuale.
Contractul nu mai trebuie completat, semnat, scanat și expediat deoarece în pagina de comandă se bifează acordul cu termenii și condițiile.

B. Virament bancar, ordin de plată
În această pagină de prezentare!

Pentru a comanda cursul sunt necesari doi pași:
1. Expedierea prin e-mail a contractului de prestări servicii completat, semnat pe fiecare pagină;
2. Plata cursului în LEI, în contul mentionat în contract, de pe datele dvs. personale pentru licența individuală, astfel încât factura, contractul și viramentul să aibă aceleași date de identificare.
Solicitați detalii pentru altă monedă.
Imediat ce avem confirmarea băncii, vă expediem linkul de download. Linkurile vor fi expediate arhivat și parolat printr-un server de file sharing.

Licența de utilizare
Atenție! Prin comandarea unui curs sau soft educațional, beneficiarul este în mod implicit de acord cu Licența de utilizare - condițiile de achiziție.

Expediere

Indiferent de valoarea comenzii, nu expediem decât prin file sharing!
Vă rugăm să nu faceți plata înainte de expedierea contractului, în cazul plății prin ordin de plată sau virament bancar!

Acesta este contractul pentru achizitie in licență individuală.
Acesta este contractul pentru achizitie in licență multiplă.

Reexpediere: produsele pot fi reexpediate la cerere. Pentru că acest lucru implică indisponibilizarea unui computer pe timpul upload-ului și pentru că solicitările s-au înmulțit, reexpedierea se va face contra unei taxe modice. Încurajăm clienții să facă back-up pentru produsele achiziționate, pe DVD sau alt suport fizic.

Daca avem e-mailul dvs. vă putem anunța despre promoții și produse noi. Agreem și încurajăm comunicarea prin e-mail.
Cei care nu doresc să-şi dea acordul de prelucrare a datelor personale, sunt rugaţi să precizeze că nu doresc păstrarea e-mailului personal în baza noastră de date.


Prețuri

Lista de prețuri în format Docx: click pe numele produsului din tabel și veți fi direcționați la secțiunea web respectivă.
În magazinul online prețurile sunt afișate în dreptul fiecărui produs.
Prețurile se actualizează periodic, ultima actualizare 22 noiembrie 2023.

Dacă ceea ce este afișat mai jos în Pdf nu corespunde ca dată cu data ultimei actualizări, descărcați fișierul Word cu Click dreapta - Save Link As:  download aici >
SEAP SICAP
Achiziții în SEAP - Sistemul Electronic de Achiziții Publice sau SICAP, pentru institutii bugetare care sunt obligate să achiziționeze prin SEAP / SICAP, detalii aici >>
Atenție! Nu suntem înscriși în programul e-factura, motiv pentru care achizițiile se pot face deocamdată numai în regim de licență individuală.

Produsele educaționale se adresează exclusiv beneficiarilor finali și NU pot fi comandate de firme producătoare de materiale didactice sau firme care comercializează produse educaționale, în vederea documentării.
Nu suntem distribitori ai programelor la care cursurile se referă, acest lucru reprezintă sarcina clientului.

Tipuri de licență de utilizare
Licența individuală presupune utilizarea produsului strict pentru instruirea proprie și exclusiv pentru propriul beneficiu.
Licența multiplă se aplică la nivel de instituție, cu număr nelimitat de utilizatori, dar care aparțin aceleiași instituții care a contractat produsul. Ambele licențe sunt nelimitate în timp.
Licența individuală se facturează pe numelele persoanei fizice, licența multiplă se facturează pe numele instituției. Nu se pot factura licențe individuale pentru întreaga instituție.

Oferim comision pentru intermedierea vânzării de produse!

Chiar dacă nu achizitionați un produs acum, vă sfătuim să trimiteți un mail cu titlul care vă interesează, ca să fiți anuntați în eventualitatea unei promoții.
Verificați periodic lista de prețuri, deoarece se modifică în timp.

Lansarea unei comenzi presupune în mod implicit că ați citit, înteles și sunteți de acord cu condițiile de utilizare a produselor.
Încheierea unui contract este obligatorie pentru furnizarea de servicii software, fie prin expedierea unei copii semnate și scanate (Metoda de plată B), fie prin bifarea acordului online (Metoda de plată A).
Back to content