Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Editarea imaginilor Raw cu programe Open Source
<< TEHNIC, REDUCERI > < GRATUIT >
Editarea imaginilor RAW - cel mai puternic format de fotografie - a fost tratata detaliat in cursul Adobe Camera Raw si Adobe Photoshop CC.
Totusi, editarea avansata a fisierelor de tip Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2, realizate cu aparate foto Nikon, Olympus, Pentax, Canon, poate fi facuta si cu un extraordinar program gratuit, Open Source.

Aceasta sectiune a paginii web nu contine video tutoriale referitoare la editarea imaginilor Raw, ci are scopul de a va semnala acest program gratuit, care se numeste Raw Therapy.

Interfata programului Raw Therapy:


In functie de sistemul de operare cu care lucrati, programul se obtine gratuit de aici, dispune de un manual de utilizare in limba engleza, si are extrem de multe optiuni in panourile de comanda.

Dezvoltatorii sai au creat un forum in care utilizatorii schimba informatii - practic, internetul va ofera toate informatiile pentru a putea beneficia de un extraordinar editor de imagini Raw, legal si gratuit.

O documentare mai amanuntita va releva resurse pentru Raw Therapy, ca si DNG Convertor care aduce profile de camere foto, Lens Profile - profilele obiectivelor fotografice pentru corectarea erorilor geometrice, sau ICC Profile pentru pregatirea imaginilor intr-un anumit spatiu de culoare.
Nu putem sa nu semnalam clientilor nostri aceasta formidabila resursa gratuita!
Pentru editarea imaginii cu open source, va recomandam Curs Gimp.
Back to content