Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Program open source de modelare 3D parametrica
<< TEHNIC, REDUCERI > < GRATUIT >
Utilizatorii familiarizati cu Catia V5, Solid Works, sau Solid Edge cauta de multa vreme un program de modelare 3D parametrica, cu costuri reduse sau open - source.
Free C.A.D. este programul perfect pentru acest scop, interfata dar mai ales modul de proiectare, instrumentele si principiile de lucru sunt foarte asemanatoare cu Catia V5.
Progamul se poate descarca gratuit de pe pagina producatorului.

Despre Free CAD
Freecad este un program 3D CAD de modelare parametrica. Dezvoltarea este tipOpen Source (Licență LGPL ). Ținta sa o constituie proiectele de inginerie și de produse mecanice.
De asemenea, se preteaza la proiecte de arhitectură sau alte specialitati de inginerie.  Freecad dispune de instrumente similare cu Catia, SolidWorks sau Solid Edge. De asemenea, este compatibil MCAD, PLM, CAx si CAE. Este un modelator parametric avand o arhitectură software modulară care face ușor de a furniza componente software suplimentare, fără a modifica funcționalitatea sistemului de bază.
Ca și în cazul multor programe CAD moderne, 3D CAD are multe componente 2D, în scopul de a schița forme 2D sau se extrage detaliile de design de la modelul 3D pentru a crea desene de productie 2D, dar si desene 2D directe (cum ar fi AutoCAD LT)

Free CAD nu are animație sau forme organice (cum ar fi Maya, 3ds Max, Blender sau Cinema 4D), cu toate că freeCAD ar putea performa într-o zonă mult mai largă decât se concentreze doar pe ITS.  Freecad folosește intens toate marile biblioteci open-source. Printre ele amintim OpenCascade, un nucleu CAD puternic, Coin3D, Open Inventor, Qt - cadrul UI de renume mondial, si Python, una dintre cele mai bune limbaje de scripting disponibile.
De asemenea, freeCAD în sine poate fi folosit ca o bibliotecă de către alte programe.

De asemenea, freeCAD este multi-platformă, și rulează impecabil pe Windows, pe sistemele Linux / Unix și Mac OSX, cu exact același aspect și funcționalitate pe toate platformele.
Interfata freeCAD - sursa: pagina producatorului.
program modelare parametrica CAD
Utilizatorii obisnuiti cu autodocumentarea vor identifica usor video tutoriale in limba engleza care sa ii sprijine in invatarea acestui program deosebit.
Sectiunea de fata a paginii web nu isi propune decat sa semnaleze existenta acestei resurse CAD parametrice gratuite.

Back to content