Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Cursuri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice SEAP - SICAP
<< PREȚ, COMENZI

Achiziții SEAP / SICAP

Pentru instituții, achizițiile se pot face în sistemul electronic de achiziții publice SEAP / SICAP Cursurile și softul educațional prezentat în pagina softedu se califică pentru proiectul ROSE.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

În sistemul electronic de achiziții publice SEAP / SICAP, produsele se pot căuta după numele producătorului (TIPA MARIUS GEORGE) căutând în câmpul A ofertant, sau după numele produsului educațional căutând în câmpul B denumire produs / serviciu / lucrare, așa cum este ilustrat mai jos pentru vechea interfata SEAP:
Soft educational, cursuri in SEAP


Sau pentru noua interfata SICAP e-licitatie:
Soft educational, cursuri in SICAP

Toate produsele educaționale se află la cod CPV:  80000000-4 -  Servicii de invatamant si formare profesionala (Rev.2)

Pentru ușurința identificării produselor în sistemul electronic de achizitii publice SEAP / SICAP, iată Catalogul de produse SICAP / SEAP >>
La solicitarea dvs., putem include în oferta de achizitii directe SEAP / SICAP orice alt produs prezentat în această pagină web, în acest moment catalogul SEAP / SICAP conține doar 10 poziții de listare.

Iată fișele de produs SICAP pentru cele 10 oferte listate până acum:

Condiții de livrare SICAP

Se expediază prin internet sau poștă matrițele DVD-urilor care conțin lecțiile video și exercițiile în format Autocad / DGW, în urma recepționării contractului completat și semnat și a dovezii de plată. Confirmarea de primire reprezintă documetul de recepție a produselor comandate.
DVD-urile pot fi multiplicate în orice număr de exemplare, dar pot fi folosite numai în cadrul instituției care a făcut achiziția, cu respectarea conditiilor de licențiere prevăzute în contract: http://softedu.eu/licenta.html

Conditii de plată SEAP SICAP
Pentru comandă este necesară completarea contractului de servicii, ștampilat și semnat pe fiecare pagină, având bifată mențiunea "licență multiplă" și expedierea sa către producator, precum și dovada plătii in contul menționat în SEAP sau în antetul contractului. Plata se face în avans.

ATENȚIE:
NU modificați condițiile de achiziție și expediere din pagina e-licitație https://sicap-prod.e-licitatie.ro pentru a nu vă refuza tranzacția!
P.F.A. nu au dreptul să deschidă cont la trezorerie.
NU SUNTEM PLĂTITORI DE TVA.
Back to content