Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Curs intensiv Corel Draw in limba română
<< COREL, SONY

Nivel de pregătire: începător, mediu, avansat.

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Despre Curs intensiv Corel Draw
Învață Corel Draw în 6 ore! Curs intensiv Corel Draw grafică vectorială, lecții video în limba română împreună cu proiecte în stadiul inițial și final.

Dacă în cursul Corel Draw complet am abordat metodic utilizarea fiecărui instrument, demonstrând fiecare variantă de lucru, a rezultat un curs foarte detaliat pe care nu toți utilizatorii au răbdarea de a-l parcurge în întregime.
În acest curs am ales un alt traseu educațional, mult mai concentrat pe studiul intensiv al Corel Draw, obiectivul fiind învățarea programului într-un timp cât mai scurt.  

Cursul este mult mai ușor de abordat, este concentrat pe aspecte practice, însă nu studiază absolut fiecare instrument cu fiecare posibilitate de utilizare a sa.
Iată mai jos o secvență din curs.
Ne propunem să dezvoltăm abilități care vor permite cursantului să abordeze cu lejeritate utilizarea instrumentelor care nu sunt prezentate, cum ar fi efectele din panoul Effects.

Firul narativ al instruirii pleacă de la concepte ale graficii vectoriale până la concepte de bază tipice Corel Draw pe care le exemplifică, le exploatează prin demonstrarea utilizarii instrumentelor, astfel încât fiecare lecție reprezintă continuarea firească a lecției precedente.

Acolo unde, pe parcursul traseului educațional, se ivește oportunitatea logică a explicării unor tehnici de lucru, acestea sunt prezentate sub denumirea noțiuni adiacente studiate în acea lecție.

Ce contine Curs intensiv Corel Draw

Vă oferim 6 ore de instruire intensivă sub forma a 33 de lecții video la rezoluție de 1920/1040, versiunea Corel Draw cu care lucrăm fiind 2020 valabilă și pentru 2023, spre deosebire de Cursul Corel Draw complet care folosește versiuni de la 12 (cele mai multe) la X7 si dimensiuni ale clipurilor video de 880 / 684 pixeli și 1364/730 pixel. Lecțiile sunt însoțite de peste 130 de fișiere de exerciții salvate în versiunea Corel Draw 19 / 2017.

Învață Corel în 6 ore!

În lecțiile dedicate salvării și exportului, tratăm și exportul pentru web design, în format PNG transparent, caracteristic logo design.

Vă recomandăm ca studiul Corel Draw intensiv să fie urmat de Workshop Corel Draw >

Vă mai recomandăm:

Mostre ale exercițiilor din Curs intensiv Corel Draw

Mostre video din Curs Corel Draw

Mostre video din Curs Corel Draw alegeți un titlu din cele 14 si urmăriți secvența video în canalul youtube aici >
Curs intensiv Corel Draw
Back to content