Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Editarea imaginilor Raw, Curs Adobe Photoshop Expert, Adobe Camera Raw
<< ADOBE CC > < IMAGINE

Nivel de pregătire: EXPERT!

NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.

Curs Photoshop Expert, Adobe Camera Raw & Adobe Bridge
Curs Adobe Photoshop Camera Raw, tehnica prelucrării imaginilor Raw, secretul din spatele imaginii profesionale. Cursul tratează abordarea formatelor avansate de imagine, de tip Raw, Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2, ACR, DNG, are ISBN 978-973-0-17655-1.

Formatul Adobe Camera Raw

Raw este un format extrem de performant, de aceea este preferat de mulți fotografi care își doresc imagini de cea mai înaltă calitate.
Vom învăța să edităm formatul Raw, indiferent de tipul fișierului (Orf, Nef, Pef, Crw, Cr2, DNG) sau de aparatul cu care au fost realizate (Nikon, Olympus, Pentax, Canon, etc).

Editarea unei imagini la nivel profesional reprezintă un proces complex, în care fluxul de lucru Adobe Bridge - Adobe Camera Raw - Adobe Photoshop CC este indispensabil.

Adobe Photoshop CC, alături de complementarul său, ACR / Adobe Camera Raw, a devenit standardul mondial pentru profesioniștii în prelucrarea grafică: artă digitală, pictură digitală, editare web design, corecție și ajustări de imagine, manipulare fotografică avansată.

Acestea formează, împreună cu programul de editare vectorială Adobe Illustrator CC, un pachet extraordinar de puternic și versatil, pentru orice editare grafică posibilă, limita fiind doar creativitatea utilizatorului.

Pentru tutoriale Photoshop la nivel expert, tehnici avansate de compoziție, vă sugerăm Curs Photoshop Creativ >

Cursul Adobe Camera Raw

Cursul Adobe Camera Raw se adresează utilizatorilor Adobe Photoshop CC, care, parcurgând și Cursul Adobe Camera Raw apoi editarea HDR, doresc să devina experți în editarea imaginii.

Cursul Adobe Camera Raw cuprinde 2 DVD cu 73 de lecții video, alături de 450 de fișiere de exerciții, aflate în stadiul inițial și final.

Vă vom ghida de-a lungul unor operații de modificare nedistructivă, corecție și ajustare globală și locală a fotografiei, două concepte importante cu care vom lucra.
Am structurat un atelier video în care se vor demonstra tehnici de retușare de portret, corectarea ochilor, buzelor, dinților, imagini HDR, imagini panoramice.

Rezoluția lecțiilor video este 1364 / 732 pixeli, updateurile sunt la 1080p. Ultimul update vers. 12.2.1 aprilie 2020.

Studiați în confortul căminului dumneavoastră, în propriul ritm, urmărind lecțiile video, ascultând explicațiile audio, studiind zonele de zoom din lecțiile video, indicațiile din căsuțele de detaliere de pe ecran și lucrând cu fișierele de exerciții puse la dispoziția dvs. pe DVD.

Cursul Adobe Camera Raw & Adobe Bridge este complementar cursului Adobe Photoshop CC.
Vă sugerăm să parcurgeți în continuare cursul de editare avansată HDR.

Secvente Video Curs Adobe Camera Raw Photoshop Expert

Secvențe din lecții video Curs Adobe Camera Raw, Photoshop Expert și Adobe Bridge -  mostre video youtube aici >
Puteți examina 3 secvențe din lecțiile video, alegând thumbnailul din lista din dreapta.

Open as Smart Object

Curs Adobe Camera Raw, demo

Secvențe din Curs Adobe Camera Raw, Photoshop Expert & Adobe Bridge, glisați cursorul peste imagini, pentru a examina efectul editărilor globale și locale, înainte și după corecția de imagine.
Asigurati-vă că monitorul este calibrat, astfel încât să vedeți imaginile la tonalitatea, luminozitatea și contrastul original.
Deplasați cursorul peste imaginile de mai jos, pentru a examina imaginea înainte și după editarea în ACR - Adobe Camera Raw:

Secvențe din Curs Adobe Camera Raw, Photoshop Expert & Adobe Bridge

Update Adobe Photoshop Camera Raw

Adobe Camera Raw 9.1 și 9.6 aduc filtre de îndepărtare sau creere de ceață în imagine, realizarea imaginilor panoramice direct din Camera Raw, creerea de imagini HDR direct din Camera Raw, îmbunătățește corectia de lentila (obiectiv fotografic) adăugând pe lângă Lens Correction și opțiunea Remove Chromatic Aberation, precum și noile profile de culoare și de obiective fotografice.
Mostre video youtube aici: | Panorama | HDR | Lens Correction |

Prelucrarea fotografiei de iarnă, care conține mult alb - Pdf >

Eyes Adjustment, corecția ochilor
Vă mai recomandăm:
Curs Adobe Photoshop CC, editarea profesionala a imaginii cu cel mai utilizat program grafic, curs în a cărui completare a fost creat Cursul Adobe Camera Raw.
Curs Photosop Creativ, COMPOZIȚIE de imagine, cum sa creem imagine acolo unde ea nu există.
Curs Adobe Illustrator CC, cel mai utilizat program pentru editare grafică, care formează împreună cu Adobe Photoshop CC un pachet de programe fără concurență și Atelier practic Illustrator.
Curs editare avansată HDR, pentru a obține imagini uimitoare.
Curs Adobe Lightroom CC, pentru cei care nu au timp să studieze Cursul Adobe photoshop CC sau Cursul Adobe Camera Raw CC, dar vor să poată corecta și ajusta fotografii.
Update Adobe Camera Raw 10.5
Update Adobe Camera Raw 10.5 pentru Adobe Photoshop 19.1.6 din august 2018: noile instrumente Camera RAW - ACR sunt extrem de puternice. Astfel, setările de automaztizare deschid noi perspective, transform tool poate corecta direct din ACR orice perspectivă, iar baza de date pentru noile obiective foto este completă în Lens Correction.Foarte puternică este editarea panoramică direct din ACR. Examinați două din exerciții, before and after.
Lucrul cu imagini DNG - Digital Negative în ACR

Așa cum aminteam în cursul Photoshop, prelucrarea imaginilor de iarnă poate fi dificilă: lumina este puternică, zăpada reflectă lumina și contribuie la gama tonală eronată a imaginii.
Vom demonstra modul de obținere a unei imagini HDR, dintr-un singur fișier RAW din care exportăm 3 expuneri diferite, salvate ca DNG. Lecția explică modul de lucru în ACR - Adobe Camera Raw cu imagini DNG - Digital Negative și cu Smart Object împreună cu Camera Raw Filter. Vom lucra atât în Camera Raw, cât și în Photoshop.
Cursul editarea HDR duce această tehnică mai departe.
Update vers. 12.2.1 din aprilie 2020
Cinci lecții video care prezintă noile funcții ale versiunii 12.2.1 și lămuresc tehnica de lucru în orice versiune, modul de a comuta între versiunile Camera Raw, dar mai ales puterea presetărilor. Vom învăța să abordăm funcțiile de corectare a imaginii indiferent de versiunea ACR.
Descrierile celor 5 lecții sunt detaliate în cuprinsul cursului.

  
Adobe Camera Raw 14.3 aduce modificări bizare, printre care dispariția instrumentelor plasate comod deasupra previzualizării imaginii, ca Straighten, Crop, Perspective dar mai ales peria pentru ajustări locale, ele fiind mutate - ascunse în alte locuri pe care nimeni nu are răbdare să le caute, fără nici un rost. Sfatul este să nu faceți update la Camera Raw 14.3. Dacă folosiți ultima versiune Photoshop, puteți suprascrie Adobe Camera Raw prin descărcarea versiunii 11.4.1, cea mai nouă versiune "normală".
Instalarea altor versiuni Adobe Camera Raw se face de aici >

Adobe Camera Raw 14.3
Alternativă gratuită la editorul Photoshop Camera Raw, aici >
Curs Adobe Camera Raw Photoshop Expert
Back to content