Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Avantajele cursurilor la distanță
<< PREȚ, COMENZI

Care sunt avantajele cursurilor video la distanţă


NOU! Plata se poate face online cu orice card VISA, Star BT în rate sau Pluxee - Prima de carieră didactică, în acest magazin.
 
Doar pentru plata online, există reduceri la pachete de cursuri.


În cazul lecţiilor video, cursanţii urmăresc modul în care lectorul lucrează în faţa lor, pe desktopul calculatorului, în timp ce li se oferă explicaţii audio. Cursanţii reiau apoi operaţiile demonstrate, aplicând cunoştinţele dobândite şi lucrând în propriul ritm, acasă, pe calculatorul propriu.

Spre deosebire de cursurile care au loc la sediul trainerului, unde trebuie să te deplasezi, să te încadrezi într-un program, să participi împreună cu o întreagă grupă de studiu şi să te adaptezi ritmului comun, să transporţi laptopul propriu, să îţi instalezi programele necesare la curs, să comprimi tot procesul de învăţare într-un timp relativ scurt, avantajele cursului la distanţă sunt:
1. Studiaţi în confortul căminului dumneavoastră, în propriul ritm, urmărind lecţiile video, ascultând explicaţiile audio, studiind zonele de zoom din lecţiile video, indicaţiile din căsuţele de detaliere de pe ecran şi lucrând cu fişierele de exerciţii în stadiul iniţial şi final, puse la dispoziţia dvs. pe DVD;
2. Aveţi propriul program de lucru, puteţi extinde sau comprima învăţarea, după disponibilitatea de timp;
3. Nu supuneţi laptopul riscurilor transportului, nu vă asumaţi cheltuieli de transport şi nu pierdeţi timp;
4. Lecţiile video, exerciţiile, documentaţia - toate rămân în posesia dvs., puteţi să le reluaţi sau să apelaţi la ele oricând doriţi.

Spre deosebire de cursurile online, unde deşi plătiţi o taxă modică, aveţi acces limitat în timp la tutoriale şi exerciţii, lecţiile video pe DVD au din nou avantaje: aveți acces nelimitat în timp la lecții și exerciții.
Cum informaţia este perisabilă, există toate şansele ca peste un timp să uitaţi operaţiile şi tehnicile învăţate.
În situaţia în care lecţiile video sunt însă în posesia dvs., puteţi să apelaţi la ele oricând doriţi.

De ce să nu iau tutoriale gratuit de pe net?

Pentru că, întâi de toate, nu știm ce anume să căutam. Atunci când vrei răspunsuri, trebuie să îți fie clare întrebările!

Puteți găsi ușor tutoriale pe internet, dar nu le puteți găsi structurate în mod compact, urmând un traseu educațional logic, cursiv, care să aibă o finalitate gândită.
Pentru că tutorialele gratuite nu au exerciții asociate lectiilor video, astfel încât în urma lor rezolvării lor să dobândiți anumite deprinderi, să înțelegeți o tehnică de lucru, un princpiu, un concept.

Puteți găsi tutoriale pentru subiecte disparate, dar în nici un caz pentru toate temele tratate în aceste cursuri.
"Studiind" în acest mod, veți avea o singură certitudine: aceea că, după ce veți fi depășit o etapă de începător, mereu veți căuta câte ceva, și rareori veți găsi.
Iar când veți fi găsit răspunsurile, problemele concrete în fața cărora vă găsiți pun mereu alte întrebări.

Mai mult, niciodată nu veți găsi tutoriale gratuite care să acopere o arie largă de pregătire, realizate de același om, cu o viziune unitară asupra instruirii. Veți urmări puncte de vedere diferite, uneori divergente, iar confuzia va fi și mai mare.

Lucrurile gratuite sunt rareori de calitate ...
Back to content