Proiectare - Amenajari interioare

Go to content

Main menu:

Proiectare

Design si amenajari cu materiale de calitate la preturi rezonabile. Arhitectul creaza un plan cu cote exacte, machete 3D si poze virtuale, pentru a reda ideile inovatoare, in legatura cu caminul dvs. Dupa ce ati ales varianta cea mai buna, firma noastra se mobilizeaza pentru a executa amenajarile necesare.
Design Interior

Serviciul de design interior este un serviciu oferit de o echipa de profesionisti, cu competente complexe si complementare pentru a asigura un proiect reusit din toate punctele de vedere: design, artistic, functional si tehnic. Arhitecti, designeri de interior, absolventi de Arta si ingineri- o intreaga echipa- stau la baza realizarii acestui serviciu cu profesionalism si sensibilitate.

Oferirea acestui serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, pentru identificarea clara a cerintelor si dorintelor beneficiarului si realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.
Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare, prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu. Bineinteles, in functie de amploarea proiectului, de stadiul in care se afla spatiul, dar si de colaborarea cu beneficiarul, aceste etape pot fi diferite. In mare insa, oferirea acestui serviciu traverseaza aceste etape de-a lungul carora se identifica clar dorintele, nevoile si gusturile beneficiarului, iar echipa noastra propune cea mai buna solutie care evolueaza si se transforma pana ajunge la forma finala: unica si perfecta !

Aceste etape sunt:

1.Discutia initiala cu beneficiarul: se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea

2.Deplasare la spatiul beneficiarului: se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studioului. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor

3.Realizarea releveului: realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.

4.Discutia cu clientul: pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stil de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se pot stabili informatii precum identificarea clara a stilului de decorare, a solutiilor de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale, etc .

5.Prezentarea primei variante de proiect 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului. Se prezinta produsele propuse, mostre de finisaje, textile etc. Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.

6.Se prezinta varianta a doua a proiectului 3D in urma ultimei discutii cu beneficiarul si se analizeaza proiectul in mod detaliat. Este etapa in care se acorda o atentie deosebita micilor detalii. De asemenea, acesta este momentul cand se discuta costurile aproximative si modificarile dorite si recomandate de specialisti.

7.Prezentarea variantei finale de proiectare, este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine 3D cat mai realista, descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni, caracteristici, specificatii tehnice. Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.

8.Definitivarea proiectului. Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile de instalatii etc .
Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur , sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul : proiectul la "cheie" .

Credem in creativitate si originalitate, iar orice interior pe care il decoram trebuie sa fie impecabil. Indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele, echipa noastra va gasi cele mai bune si creative solutii pentru a transforma spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul nostru sa o iubeasca cu adevarat !

Oferim servicii de design interior si proiectare 3D de cea mai înalta calitate pentru spatii rezidentiale si publice. Studio Insign realizeaza proiecte 3D pentru case, apartamente, randare 3D pentru hotel si vizualizare 3D cafenea.

Studio Insign va sta la dispozitie cu servicii de design interior case, servicii de design interior apartamente, amenajari interioare case, amenajare spatii de birouri, proiect design restaurant, proiect design hotel, amenajare cafenea, design interior dormitor, amenajare interioara living, proiect design interior sediu firma, etc.

Designerii specialisti va stau la dispozitie pentru proiecte si servicii de design interior în toate stilurile si va garanteaza rezultate de top.

sursa textului: http://www.studioinsign.ro/servicii/design-interior-2
Curs web design Website X5
Curs web design Website X5
curs web design, text flow, text scroll, lucrul cu text
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu