Amenajari interioare

Go to content

Main menu:

Design interior - Arhitectura - Amenajari interioare apartamente si case
Oferim servicii de design interior pentru case, amenajari interioare pentru apartamente.  
Pe langa arhitectura de interior, executam si restaurari, cu planurile si machetele 3D realizate de noi, sau dupa planurile dvs. Specialisti in design interior si estetica va stau la dispozitie pentru o prima consultanta gratuita, in vederea identificarii nevoilor dvs.
Va oferim o paleta larga de solutii profesionale, va consiliem in identificarea nevoilor dvs., in alegerea unei solutii optime, conform dorintelor si bugetului de care dispuneti.
Putem realiza chiar noi proiectul de amenajare si design interior, sau va putem furniza ideea, urmand sa il realizati in regie proprie.

Garantam prin contract calitatea lucrarilor! Lucrarile sunt efectuate cu cele mai bune materiale si numai de angajati profesionisti cu experienta de peste zece ani in domeniul amenajarilor interioare. Garantia minima a lucrarilor este de 10 ani, iar pentru materiale este valabila garantia oferita de producator.

Va oferim materiale de cea mai buna calitate, al pret de producator: mochete, covoare, parchet de lemn, parchet melaminat, pardoseala de pluta, parchet de bambus, wenge, accesorii pentru pardosele, adezivi, vopsele pentru zugraveli, unelte pentru zugravit, dar si instalatii de dezumidificare, aparate de aer conditionat.curs web design, web design, html 5, css 3, galerie de imagini, responsive web design
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu