Metsovo - curs web design, pagini web full size

Muntii Pindului

Curs Responsive Web Design

Go to content
Visit Metsovo
  
Zagoria este numele unui grup de 46 de sate aflate in Muntii Epirus din nord-vestul Greciei. Acest nume provine dintr-un cuvant slavic ce inseamna in spatele muntilor. Aceste sate ies in evidenta destul de mult datorita frumusetii lor si a imprejurimilor foarte pitoresti.

Raurile multe cu ape curate adauga la frumusetea zonei impreuna cu muntii plini de paduri de brazi si pini. Peisajele variaza in functie de anotimp, deoarece pe timpul iernii muntii sunt acoperiti de zapada si arata fascinant, in timp ce primavara si vara intreaga zona se umple de verdeata pe langa apele involburate ale raului Voidomatis.

Zagoria gazduieste si Cheile Vikos, cele mai mari din Grecia, si care sunt considerate de ecologisti unul dintre ultimele paradisuri din Europa. Atmosfera generala din Zagoria este foarte relaxata.
In ultimii ani industria turismului s-a dezvoltat si aici, dar nu atat de mult incat sa devina deranjanta. Astfel ca singurele perioade ale anului cand trebuie sa faceti rezervari daca veniti aici sunt de Craciun si de Pasti.

Aproape fiecare sat are un hotel sau o casa de oaspeti. Indiferent de interesele turistilor acestia vor gasi multe monumente bizantine si case impresionante cu o arhitectura unica.

Unele sate sunt situate la o altitudine care asigura privelisti minunate. De exemplu, Tsepelevo este construit la 1100 m, si in plus gazduieste si Biserica Sf. Anargyri de unde aveti o privire panoramica foarte frumoasa asupra satului. Skamneli este un alt exemplu, fiind cocotat la o inaltime de 1200 m. In plus, aici veti gasi si numeroase conace si biserici restaurate, dar si case interesante din secolele 18 si 19.
Curs Web Design
Lecții video în limba română
pentru construirea paginilor web
moderne, în limbaj HTML 5 și CSS 3

Curs Resonsive Web Design

Responsive
Afișarea conținutului se adaptează
rezoluției dispozitivului de afișare:
smartphone, tabletă, laptop, desktop.
Cursuri
Vă oferim cursuri pentru programe
Autodesk, Adobe, Corel, Web Design
și simulări 3D.
Back to content