Go to content
Ce facem?
Lumânări, potpourri-uri și decorațiuni pentru evenimente speciale.
Vedetele produselor noastre sunt lumânările decorative și adorăm felul în care acestea au puterea de a schimba întreaga atmosferă a unei încăperi, cu străluciri blânde și arome subtile.
Lumânările noastre sunt realizate din materiale nemodificate genetic – ceară de soia și palmier, fitil din bumbac 100%, uleiuri esențiale pure, turnate în recipiente și forme neconvenționale și împachetate în ambalaje eco (reciclate). Fiecare lumânare este turnată manual, decorată cu migală și ambalată în Aterlierul Mimozen din București. Fiind realizate artizanal, sunt asemănătoare, dar nu identice, dobândindu-și astfel statutul de produse unicat.

De ce MIMOZEN?
Și pentru cine are curiozitatea de unde ”Mimozen”, aflați că numele nu are nicio legătură cu floarea Mimosa pudica (o plantă superbă și pudică prin definiție – atunci când o atingi, își strânge frunzele). În schimb, are o rezonanță aparte, e de impact, ușor de reținut și, invariariabil, te face să zâmbești!


Ce fac eu In Atelierul MIMOZEN?
”În principiu, creez decorațiuni, cu predilecție lumânări, și coordonez toată activitatea – de la turnare până la împachetare și expediere către cei care ne-au făcut onoarea să ne viziteze site-ul și să aprecieze produsele noastre. În realitate, sunt omul bun la toate: fac lumânări, pun etichete, negociez, vând, administrez site-ul, scriu texte, teancuri de dosare etc., absolut tot ce implică o afacere la început de drum. Evident, nu sigură! Sunt susținută de o echipă entuziastă – bipedă, tripedă și patrupedă – angajați și colaboratori!”

Producem lumanari decorative, decoratiuni interioare, produse artizanale ambientale, lumanari, decoratiuni, ambiental, produse artizanale, arta artizanala.
    
Simona Manolache
fondator și general manager al companiei MIMOZEN

Curs magazin virtual, magazin online

Back to content