Curs responsive web design, embed Google Map - curs web design, subpagini multiple si ancore

Restaurant cu specific pescaresc
Restaurant cu specific pescaresc
Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.
Blog
Soft EDU youtube
Facebook Soft EDU

Curs Web Design ModernResponsiveHTML 5CSS 3

Go to content

Exemplu de aranjare a containerelor DIV pentru text și imagini în Responsive Design

Fishfork, restaurant cu specific pescaresc
Principalul rol în cadrul complexului nostru îl joacă bineînțeles restaurantul, împreună cu toate spațiile care aparțin de acesta.
Deși cu un început timid în anul 2004, în prezent putem afirma faptul că ne-am dezvoltat alături de oamenii pe care, zi de zi, i-am primit în casa noastră.
Suntem bucuroși, iată, că de aproape un deceniu, ne întâmpinăm clienții cu preparate gustoase, în porții generoase și la prețuri accesibile, tocmai pentru a satisface dorințele tuturor celor care ne pășesc pragul și care aleg să revină de fiecare dată cu drag.
Fie că aveți o întâlnire de afaceri, o masă în familie, o aniversare cu prietenii sau pur și simplu doriți să serviți prânzul ori cina, la noi veți găsi întotdeauna soluții avantajoase pentru o experiență plăcută și reușită.

În sezonul rece, restaurantul funcționează în cele 2 spații individuale- primul situat la parter, cel de-al doilea în clădirea distinctă de formă circulară.

Pe timpul verii, restaurantul se deschide spre exterior prin terasele mari și aerisite și comunică în plină armonie cu natura.
Amplele spații verzi, atent amenajate și în permanență îngrijite, completează tabloul oazei de relaxare.
Curs Responsive Web Design
+00 012 345 678
+00 012 345 678 (fax)
Expediem DVD oriunde!
Back to content