Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Plata online cu card VISA

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content
Vanzare
Cesionez drepturile de autor

În atenția producătorilor și distribuitorilor de cursuri și soft educațional, magazine educaționale, librării online


Vând - cesionez dreptul de autor - proprietate intelectuală


Din cauza absurdităților sistemului fiscal nu doresc să mă înrolez în e-factura și voi încheia activitatea în acest an, probabil în decembrie.
 
Ofer spre vânzare materialele educaționale pe care le-am creat și drepturile de autor asupra acestora. Produsele educaționale pot fi examinate la www.softedu.eu

 
În această pagină web găsiți descrieri exhaustive ale fiecărui produs, mostre ale exercițiilor folosite în cursuri, secvențe demonstrative din lecțiile video – recomand vizualizarea paginii web de pe un laptop.

 
Materialele oferite spre vânzare conțin: lecțiile video originale împreună cu fișierele de exerciții aflate în stadiul inițial, respectiv final, proiecte pentru studiu. Odată cu produsele în sine vând și drepturile de utilizare revânzare a acestora, prin renunțarea la drepturile de autor.
 
Forma legală poate fi concesionarea drepturilor de autor / proprietate intelectuală, ceea ce înseamnă că dvs. le puteți comercializa, modifica, schimba conținut, logo sau date de identificare etc după cum doriți.

 
În secțiunea Contact, Prețuri puteți examina listele de prețuri pentru achiziție individuală, la nivel de utilizator final, respectiv prețul actual pentru ceea ce numim licență de utilizare multiplă, pentru instituții care pot instala produsele pe un număr nelimitat de computere din cadrul aceleiași entități juridice.
Vânzarea către persoane juridice este suspendată în acest moment, dar puteți face o estimare a viitoarelor vânzări ale acestor materiale.
 

Produsele educaționale se pretează programului Prima de carieră didactică!
 

Se poate discuta și despre vânzarea domeniului internet la care aceste produse educaționale sunt prezentate.
 
Nu pot emite factură către persoane juridice, doar către persoane fizice în acest moment.

Harta produselor

O imagine rapidă asupra categoriilor și produselor educaționale:
Harta produselor educationale
Back to content