Training software, meditații individual sau pentru grupuri - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Training software, meditații individual sau pentru grupuri

< PREȚURI, COMENZI > > < TRAINING >
Training software, meditatii software
I. Variante de lucru
1. Training individual, meditatii cu un cursant

Are loc cu un singur cursant, la biroul nostru, si se desfasoara astfel: ecranul laptopului la care trainerul lucreaza este duplicat pe un monitor aflat in dreapta cursantului.
Acesta urmareste operatiile desfasurate in timp real pe acest monitor, insotite de explicatii, apoi incearca sa reia aceleasi operatii pe propriul calculator, aflat in fata sa, fiind asistat de profesor.
Cursantului i se pun la dispozitie fisiere de exercitii aflate intr-un stadiu initial, fisiere pe care le deschide si asupra carora
exerseaza operatiile si tehnicile demonstrate.  
La finalul secventei de lucru, compara ceea ce a obtinut cu acelasi fisier de exercitiu, aflat de aceasta data in stadiul final. Evaluarea se realizeaza astfel pe loc.
Se recomanda cursantului sa exerseze acasa operatiile studiate, pe propiul calculator, intr-un moment cat mai apropiat de sedinta de meditatii.

Durata unei sedinte este de 90 minute.
2. Training colectiv, la sediul firmei dvs.

Firma ne ofera o sala de curs, dotata cu mese si scaune, in numar suficient, un aparat de proiectie si un ecran.

Cursantii vor avea propriile calculatoare sau laptopuri, avand instalat programul la care trainingul se refera, in versiunea asupra careia cadem de acord.
In timp ce operatiile efectuate de trainer sunt proiectate pe ecran, acesta explica pas cu pas operatiile efectuate.
Cursantii reiau aceleasi operatii pe propriile laptopuri, solictand sprijin individual acolo unde intampina greutati. La finalul secventei de lucru, se rezuma modul de folosire a instrumentelor, tehnicile utilizate si procedurile de lucru, etapa cu etapa.
Durata unei sedinte este de regula 100 minute, cu pauza la solicitarea cursantilor, dar poate fi discutata in functie de necesitatile si disponibilitatea cursantilor.
3. Training colectiv in sala inchiriata

Stabilim de comun acord cu grupa de studiu locul in care vom inchiria sala, cat mai convenabil pentru cursanti. Sedintele se desfasoara identic cu situatia precedenta, trainingul colectiv la sediul institutiei.
Tariful pentru curs va include si chiria salii si a eventualelor
aparate necesare, un avans acoperitor pentru cheltuielile cu sala fiind necesar in acest caz.
Durata unei sedinte este de regula 100 minute, cu pauza la solicitarea cursantilor, dar poate fi discutata in functie de necesitatile si disponibilitatea cursantilor.
Informatii preliminare necesare
    
Ce trebuie sa stim inainte de a incepe discutiile despre o sedinta individuala de meditatii, sau un training colectiv:
- programul si versiunea programului care face obiectul trainingului, in cazul in care stiti exact ce doriti sa obtineti;
- scopul instruirii, in cazul in care nu stiti ce program va este necesar, situatie in care vom clarifica  impreuna necesitatile dvs.;
- meditatiile cu un singur cursant, la sediul nostru, nu necesita

un laptop sau orice alta apartura din partea cursantului, in afara situatiei in care doreste sa lucreze cu programe pentru care nu avem licenta;
- care este nivelul de cunostinte si deprinderi pe care cursantul il are in momentul inceperii traingului;
- care este nivelul de cunostinte si deprinderi pe care cursantul doreste sa il atinga dupa finalizarea trainingului, sau obiectivele pe care si le propune.

Exemplu de fisa de informatii preliminare

Intrebare Care este nivelul dvs de pregatire in Autocad?
Raspuns Am studiat Autocad in facultate, cunosc vag principii de lucru, dar nu pot intocmi singur un proiect.

Intrebare Ce doriti sa realizati dupa absolvirea cursului?
Raspuns Proiecte Autocad in spatiul 2D, pentru desen tehnic general si in special pentru domeniul de pregatire "electronica".

Intrebare Oferiti cateva exemple concrete cu ceea ce puteti realiza acum in programul pe care doriti sa il studiati.
Raspuns Pot desena contururi si forme destul de complexe, dar nu stiu apoi ce mai trebuie sa fac: grosimi si tipuri de linii, care sunt limitele dimensionale ale desenului, cum il tiparesc si cum il export in diferite formate.


Intrebare Ce varianta de Autocad va este familiara si la ce nivel?
Raspuns In facultate am lucrat cu Autocad 2013 Educational Version, acum 5 ani.

Intrebare Ce varianta de Autocad doriti sa studiati?
Raspuns Cea mai noua / Nu conteaza versiunea Autocad, doresc doar sa pot construi proiecte Autocad in format DWG.

Intrebare Ce vi s-a parut cel mai dificil in lucrul cu programul pe care il cunoasteti destul de vag?
Raspuns Lucrul in linia de comanda, as prefera sa aleg instrumentele in mod vizual, la fel cum procedez in Microsoft Office.
II. Competente
Meditatii Autocad, Photoshop, Illustrator, Corel, 3D Studio Max
Formator de Formatori acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207, in formarea competentelor IT, grafician cu peste 15 ani experienta, profesor cu 27 ani activitate didactica. Am realizat traininguri internationale in 5 state europene.
Programe pentru care asiguram training: Autocad / Autocad LT 2002 - 2019, C.A.D. Alternativ (proiecte in format Autocad cu software gratuit chiar in scopuri comerciale), Autodesk Inventor, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe After Effects, 3D Studio Max, Sony Vegas, Corel Draw, Web Design.
III. Acte de studii

La solicitarea dvs. putem organiza, la sfarsitul pregatirii, un examen care sa fie urmat de un atestat, diploma, certificat, eliberat in calitatea mentionata la punctul anterior.
Back to content