Ce versiune a programului Autocad Autodesk alegem?

Versiuni Autocad

Va oferim cursuri pentru variantele Autocad 2002, Autocad 2008 (proiect international) si acum Autocad 2015 Autocad 2015, toate in spatiul 2D si 3D.
Autocad 2016 si 2017 este aproape identic cu 2015, comparatie AICI > - studiati acest link si luati o decizie conforma cu nevoile dvs.

Alegerea unei versiuni Autocad pentru invatare

Daca doriti sa invatati ultima varianta de Autocad, daca urmeaza sa va angajati inr-o firma in care se lucreaza cu ultima varianta, sau dintr-un alt motiv, atunci abordati cursul Autocad 2015, care se preteaza perfect si la versiunile Autocad 2016 si Autocad 2017. Updateul din ianuarie 2017 ofera lectii video despre noutatile aduse de Autocad 2017.

Cursul Autocad 2017 Worlshop va ofera lectii video la nivel expert, astfel incat Autocad sa nu mai aiba nici un secret.


Daca insa doriti sa invatati proiectare asistata Autocad si nu va impune nimeni versiunea de program cu care sa lucrati, va sugerez variante cat mai vechi posibil, sau altfel spus - cea mai veche varianta suportata de sistemul dvs.


Versiunile anterioare Autocad realizeaza exact acelesi obiecte, cu ele veti putea desena orice desenati in ultima varianta Autocad, doar ca versiunile noi sunt foarte mari, ruleaza foarte greu pe sisteme de calcul invechite. De regula, ceea ce producatorii numesc "cerinte minime de sistem" reprezinta configuratia hardware pe care programul abia ruleaza, dar ... ruleaza.

Intr-adevar, noile programe aduc instrumente noi, automatizeaza tehnici de lucru, iar Autocad 2015 este mult mai performant decat versiunile Autocad anterioare.
Comenzile scrise in linia de comanda au insa aceeasi sintaxa de la inceputul Autocad pana acum.

Pagina centrala - cursuri Autocad, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw: www.softedu.eu