Curs de editare si montaj video cu programe Open Source - Cursuri

Go to content

Main menu:

Curs de editare si montaj video cu programe Open Source

Curs Corel, Video >

Descrierea Cursului de editare video cu programe Open Source


detalii în curând ...
Editările video pot fi realizate cu programe dedicate, unele cu un preț ridicat (Sony Vegas, Adobe Premiere, Adobe After Effects) iar altele cu un preț decent, sau chiar cu programe gratuite, tip Open Source.

Vă propunem un curs de editare, efecte și montaj video folosind un program gratuit. Veți deprinde rapid tehnici simple de editare, montaj și efecte aplicabile pistei video și celei audio, astfel încât în foarte scurt timp veți putea edita propriile filmări, produsul obținut fiind de calitatea oricărei editari video, realizate cu orice alt program.

Numele acestui program de editare, montaj și efecte audio video

Identificarea programului la care cursul video se referă a consumat resurse de timp considerabile, deoarece am căutat, instalat și testat numeroase variante. Am ales acest program de editare video datorită simplității sale, ergonomiei, kitului de instalare de dimeniusni reduse, stabilității programului dar mai ales a exportului facil pentru produsul final.
Numele programului și calea de obținere a sa sunt indicate în DVD-ul acestui curs.

Detalii despre editorul video cu care veți lucra

Programul de editare, montaj și efecte video audio este gratuit chiar și pentru scopuri comerciale, ceea ce reprezintă un argument esențial.
Este stabil în funcționare, rapid în aplicarea tăieturilor, tranzițiilor, editărilor și efectelor video. Utilizarea sa se deprinde rapid, interfața fiind excelent organizată și apelarea funcțiilor fiind intuitivă.

Exportul sau randarea produsului final (a filmului) se face rapid, setările pentru export sunt simple, intuitive, putem apela direct la presetări pentru youtube, DVD, internet, BlueRay AVCHD sau TV HD.
În același timp, setările de randare video pot fi detaliate în cel mai mic amănunt privind: dimensiunile clipului video, formatul (avi, mov, flv, mp4, mpeg, ogg, vpx) codecul (h 264, mpeg2, mpeg 4 flac, vorbis, xvid) rata de compresie, bit rate quality, putem exporta filme sau secvențe de imagini pentru Time Lapse. Putem importa filme în orice format video - se știe cât de rar este permis importul filmelor QuickTime cu extensia *.mov, fișierelor audio dar și a imaginilor, a secvențelor de imagini, a imaginilor cu transparență, alpha channel.
Interfața programului de editare audio video și variantele presetate pentru randarea / exportul filmului sunt relevante pentru puterea și simplitatea acestui program.

Ce conține cursul de editare video?

Cursul de editare, efecte și montaj video este alcătuit din XYZ de lecții video la 1980 / 1020 Ultra HD - DETALII CURAND!

2. Curs video Open Source
După ce am studiat modul de lucru al Sony Vegas, comutăm la programul gratuit de editare video, pentru a relua studiul acelorași tehnici de montaj, editare și efecte audio video, de această dată folosind programul pe care l-am identificat ca soluția gratuită optimă pentru lucrul cu fișiere video.


Titlurile lectiilor video din Curs Editare, montaj si efecte video


Capitolul 1


 
Back to content | Back to main menu