Mod de lucru:

Beneficiarul plateste o pagina webcare sa arate exact asa cum vrea, cu toate detaliile, in timp ce designerul investeste munca si resurse financiare (licente software) care trebuiesc amortizate. Beneficiarul doreste o pagina web care sa ii placa, iar designerul doreste ca munca sa sa fie platita. Daca beneficiarul comanda solutii care se modifica mereu, trebuie sa fie pregatit sa le plateasca. Numai o intelegere prealabila si buna credinta reciproca pot regla aceste doua deziderate, motiv pentru care este bine ca lucrurile sa fie lamurite de la inceput.

Intocmirea unui contract de prestari servicii va cuprinde aceste puncte.

In principiu, dupa ce ne-ati expus cerintele dvs. grafice si structura paginii web, va propunem un layout web impreuna cu o strucutra de navigare, pe care le puteti accepta, asupra carora putem discuta, sau pe care le respingeti, caz in care revenim cu inca maxim 2 propuneri, pe baza sugestiilor dvs.
Daca nici acum layout-ul nu intruneste cerintele dvs., putem renunta la colaborare de comun acord, fara nici o implicatie financiara.

De indata ce ati acceptat un layout, o solutie de design si de navigare, odata cu achitarea unui avans care practic ne angajeaza in lucrare, incepem introducerea de continut in pagina web si realizam functionalitatea acesteia.
Fiecare sectiune de design/pagina web poate beneficia de maxim 2 revizii, alte modificari ducand la cresterea pretului propus intial pentru proiect, lucru comunicat pe loc beneficiarului.

Vom realiza pagina web in limbaj Html 5 si CSS 3, cu un design responsive - adaptat rezolutiei pentru computer, laptop, tableta, smart phone si vom folosi numai software licentiat.

Valoarea avansului este de regula 50% din pretul total, de indata ce am cazut de acord asupra unui aspect al paginii web, si 50% la final.
Odata acceptat un design, nu se va reveni asupra sa pana la finalizarea lucrarii.
Daca, pe parcursul proiectului, beneficiarul solicita un numar de revizii pe care in acelasi timp nu e de acord sa le plateasca suplimentar, proiectul se poate opri iar avansul incasat pana in acel moment se va retine ca pret pentru lucrarile deja efectuate.