Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Întrebări frecvente

Cursuri
Published by in Întrebări frecvente ·
Tags: informatiicursuri
Ce ofera pagina web www.softedu.eu ?
Doua categorii de produse: productie publicitara si design (logo, media, web, print, 3D) si produse educationale. Intrebarilor adresate in mod frecvent de dumneavoastra referitor la produsele educationale, li s-a oferit un raspuns aici.

Sunt foarte multe sectiuni, cum ne orientam in pagina web?
| Sitemap |  Catalog de produse |

Cum comand?
In sectiunea “Preturi, Comenzi” exista o adresa de email si modalitati de plata / expediere.

Care sunt preturile cursurilor educationale?
In sectiunea “Preturi, Comenzi”, aceste sunt structurate pe categorii de produse, in format Pdf.

Cum se lucreaza cu cursurile?
In cazul cursurilor la distanta, urmariti lectia video inregistrata, in care se arata modul in care lectorul lucreaza in fata dvs., pe ecranul calculatorului, in timp ce vi se ofera explicatii audio, observatii pe ecran, zone de zoom pe sectoare de interes ale lectiei.
Cursantii deschid fisierele de exercitii aflate in stadiul initial, reiau operatiile demonstrate in lectia video, aplicand cunostintele dobandite si lucrand in propriul ritm.

Care sunt avantajele cursurilor la distanta?
In cazul lectiilor video, cursantii urmaresc modul in care lectorul lucreaza in fata lor, pe desktopul calculatorului, in timp ce li se ofera explicatii audio. Cursantii reiau apoi operatiile demonstrate, aplicand cunostintele dobandite si lucrand in propriul ritm, acasa, pe calculatorul propriu.
Spre deosebire de cursurile care au loc la sediul trainerului, unde trebuie sa te deplasezi, sa te incadrezi intr-un program, sa participi impreuna cu o intreaga grupa de studiu si sa te adaptezi ritmului comun, sa transporti laptopul propriu, sa iti instalezi programele necesare la curs, sa comprimi tot procesul de invatare intr-un timp relativ scurt, avantajele cursului la distanta sunt:
- Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii in stadiul initial si final, puse la dispozitia dvs. pe DVD;
- Aveti propriul program de lucru, puteti extinde sau comprima invatarea, dupa disponibilitatea de timp;
- Nu supuneti laptopul riscurilor transportului, nu va asumati cheltuieli de transport si nu pierdeti timp;
- Lectiile video, exercitiile, documentatia - toate raman in posesia dvs., puteti sa le reluati sau sa apelati la ele oricand doriti;
- Spre deosebire de cursurile online, unde desi platiti o taxa modica, aveti acces limitat in timp la tutoriale si exercitii, lectiile video pe DVD au din nou avantaje;
- Cum informatia este perisabila, exista toate sansele ca peste un timp sa uitati operatiile si tehnicile invatate. In situatia in care lectiile video sunt insa in posesia dvs., puteti sa apelati la ele oricand doriti.

De ce nu as lua tutoriale de pe internet?
Rareori lucrurile gratuite sunt de calitate, citiți detaliile aici >

Ce inseamna licenta individuala si multipla?
Licenta individuala presupune utilizarea produsului strict pentru instruirea proprie si exclusiv pentru propriul beneficiu.
Licenta multipla se aplica la nivel de institutie, cu numar nelimitat de utilizatori, dar care apartin aceleiati institutii care a contractat produsul. Ambele licente sunt nelimitate in timp.
Licenta individuala se factureaza pe numelele persoanei fizice, licenta multipla se factureaza pe numele institutiei. Nu se pot factura licente individuale pentru întreaga institutie.

Licenta de utilizare a produselor este limitata in timp?
Nu! Puteti utiliza cursurile sau produsele educationale o durata nelimitata.

Am pierdut DVD-urile, am pierdut si banii?
Nu. La cerere, DVD-urile se pot retrimite. Puteti alege calea pe care produsele sa va fie re-expediate, indiferent de modul de expediere pe care l-ati ales prima data. A doua expediere este contra cost.

Daca achit contravaloarea comenzii, iar dupa ce desfac plicul, constat ca DVD sunt deteriorate?
Acest lucru s-a intamplat o singura data in 18 ani de activitate a acestei firme. Totusi, daca acest accident are loc, vom inlocui de urgenta materialele, pe cheltuiala noastra, iar pana noul plic ajunge la dvs. va expediem produsele imediat, prin internet / file sharing.

Ce inseamna expediere prin File Sharing?
Vom arhiva cu parola cursurile, le vom incarca pe https://transfer.pcloud.com iar dvs veti primi un link de download. Dupa ce ati luat arhiva de pe https://transfer.pcloud.com, o veti extrage folosind WinRar, WinZip sau utilitarul gratuit 7Zip, utilizand parola pe care ati primit-o pe mail. In sectiunea SuportTehnic, la pct. 13 aveti instructiuni detaliate.

Primesc certificat de curs, diploma, adeverinta?
La cererea dvs., dupa parcurgerea cursurilor, se poate organiza o examinare online prin Team Viewer, in urma careia puteti primi o diploma de absolvire a cursului la distanta, eliberata in calitate formator de formatori acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207, in formarea competentelor IT.

Cursurile sunt atestate de Ministerul Educatiei?
Nu, nu, nu! Ne adresam celor care doresc sa invete efectiv operarea cu anumite programe, celor care doresc sa deprinda tehnici si abilitati de lucru la nivel profesional, nu celor care doresc o hartie pentru angajare.

Procedura de atestare este extrem de lunga, complicata si ... pare ca necesita resurse pe care nu suntem dispusi sa le alocam.
Am incercat sa acreditez unul din cursuri, acum cativa ani. Raspunsul a fost atat de lipsit de profesionalism, a fost sustinut de argumente atat de pline de rea-vointa, pe alocuri frizand imbecilitatea, incat aceasta "atestare" nu ne mai intereseaza.
Puteti citi toata povestea "atestarii" aici. Este incredibila!

Cursurile sunt inregistrate?
Da! Cursurile sunt inregistrate la Biblioteca Academiei Romane si au cod ISBN.

Ce experienta are cel care a produs aceste materiale? Cine este cel care ma invata?
Am o experienta de peste 17 ani in productia publicitara, grafica si C.A.D. / modelare 3D, proiectare asistata, randare, am lucrat cu sau pentru firme celebre. In acelasi timp, am o experienta de peste 25 de ani in activitatea didactica, profesor grad I.

In ceea ce priveste cursurile la distanta, in afara atestarii nationale ca formator de formatori IT, am colaborat in proiecte nationale si internationale cu firme celebre de training software, lideri de piata in acest sector, proiecte in urma carora am castigat o experienta pe care o fructific in conceprea acestor cursuri.

Am participat la conferinte la nivel european in domeniul trainingului software si sustinem sedinte de training software la sediul diferitelor companii multinationale. De fiecare data masuram gradul si viteza de asimilare a continutului acestor cursuri, pentru a identifica modalitatea optima de instruire. O parte din cursurile noastre sunt traduse in mai multe state europene si nu numai, iar altele sunt in curs de traducere.

Acordam o importanta deosebita feed-backului oferit de cursantii nostri, este cu adevarat valoros pentru noi pentru ca numai asa ne putem imbunatati activitatea.

Am avut ocazia de a participa la workshop-uri cu specialisti de exceptie in acest domeniu, am produs variante de training software care au fos testate pe studenti din diferite tari.

Rezultatele au fost analizate si comparate, astfel incat am reusit sa identificam modalitatea optima de a concepe un asemenea training, pentru ca asimilarea sa fie de eficienta maxima.

Puteti parcurge cateva din argumentele pedagogice care stau la baza conceptului acestor cursuri, in sectiunea Argument din blog.


comments powered by Disqus
Back to content