Cursuri Autodesk Adobe Corel Web

Autodesk, 3D, Adobe, Corel, Sony, Web

Cursuri Autodesk, Adobe, Corel, Sony

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

Argument didactic

Cursuri
Published by in Argument didactic ·
Tags: informatiicursuri

Argument didactic, mod de lucru cu lecțiile video


Soft educational, cursuri la distanta.
Considerente pedagogice

Colectiile de Lectii Video, video tutorialele de la www.softedu.eu au cateva particularitati:

Cursurile la distanta sunt adaptate la nivelul de dificultate caracteristic celor care abordeaza studiul unui software de la zero, prin aceea ca informatiile sunt prezentate sintetic si gradual iar notiunile teoretice sunt prezentate numai acolo unde sunt absolut indispensabile.

Aceste informatii teoretice sunt imediat exploatate, fiind urmate de exercitii, aplicatii care le transfera imediat un sens concret, aplicabil, operabil.

In limitele impuse de respectarea corectitudinii informatiei transmise, lectiile video utilizeaza la inceput un vocabular raportat la nivel de debutant, alcatuit din propozitii scurte, insotite simultan de stimulul vizual prin localizarea instrumentelor / conceptelor / obiectelor in spatiul de lucru al ecranului calculatorului.

Avand o experienta de peste 15 ani in productie publicitara, proiectare CAD si 3D, asadar cunoscand foarte bine finalitatile care trebuiesc atinse la sfarsitul studiului unui anumit program, am orientat traseul educational spre aceste obiective.

Traseul de instruire urmeaza, in constructia sa, jaloane clare care respecta cateva principii care duc la succesul demersului educational:
- de la cunoscut la necunoscut,
- de la simplu la complex, de la concret la abstract,
- de la observare la rationament si apoi la generalizare,
- de la o privire generala la o tratare in detaliu,
- de la exercitii punctuale la productia grafica reala.

Dificultatea secventelor educationale creste progresiv, punctul de plecare fiind dat de exercitii / operatii simple, oferindu-i cursantului satisfactia unei reusite timpurii care sa il motiveze in continuare.
Durata fiecarei lectii video este gandita in acest sens: scurt si eficient!

Structura lectiilor, respectand logica asimilarii graduale, a fost gandita in secvente de actualizare a cunostintelor anterior asimilate si sinteze ale unor ansambluri de cunostinte, mai ales prin aplicatiile sumative care incheie capitolele.

Am avut sansa de a lucra in proiecte internationale de training software, care au beneficiat de efortul convergent al unor firme celebre de training software, dar si de o logistica de exceptie, asadar am putut face masuratori pe diferite grupe de studiu, identificand solutia optima de invatare.


comments powered by Disqus
Back to content