Cursuri Autocad, Web Design, Adobe, 3D Studio Max, Corel - Soft EDU

Go to content

Main menu:

Informatii complete despre produsele educationale puteti citi la:

Ce va oferim?
Produsele educationale pe care vi le oferim sunt cursuri profesionale la distanta ce va pot fi livrate pe DVD-uri, lectii video, soft educational sub forma de modelari 3D, simulari, animatii, aplicatii interactive si teste computerizate.

Mod de lucru
In cazul cursurilor la distanta, urmariti lectia video inregistrata, in care se arata modul in care lectorul lucreaza in fata dvs., pe ecranul calculatorului, in timp ce vi se ofera explicatii audio, observatii pe ecran, zone de zoom pe sectoare de interes ale lectiei.
Cursantii deschid fisierele de exercitii aflate in stadiul initial, reiau operatiile demonstrate in lectia video, aplicand cunostintele dobandite si lucrand in propriul ritm.

La sfarsit, va puteti evalua cunostintele, comparand ceea ce ati obtinut la finalul lectiei, cu fisierele de exercitiu aflate in stadiul final, pe DVD.


Comanda
In sectiunea Comenzi exista un formular de comanda, sau ne puteti contacta printr-un simplu e-mail. Listele de preturi pe categorii de produse sunt disponibile aici.


Licenta de utilizare
Atentie! Prin comandarea unui soft educational, beneficiarul este in mod implicit de acord cu Licenta de utilizare.

2. Aveti propriul program de lucru, puteti extinde sau comprima invatarea, dupa disponibilitatea de timp;
3. Nu supuneti laptopul riscurilor transportului, nu va asumati cheltuieli de transport si nu pierdeti timp;
4. Lectiile video, exercitiile, documentatia - toate raman in posesia dvs., puteti sa le reluati sau sa apelati la ele oricand doriti.

Spre deosebire de cursurile online, unde desi platiti o taxa modica, aveti acces limitat in timp la tutoriale si exercitii, lectiile video pe DVD au din nou avantaje.
Cum informatia este perisabila, exista toate sansele ca peste un timp sa uitati operatiile si tehnicile invatate. In situatia in care lectiile video sunt insa in posesia dvs., puteti sa apelati la ele oricand doriti.
Care sunt avantajele cursurilor video la distanta?
In cazul lectiilor video, cursantii urmaresc modul in care lectorul lucreaza in fata lor, pe desktopul calculatorului, in timp ce li se ofera explicatii audio. Cursantii reiau apoi operatiile demonstrate, aplicand cunostintele dobandite si lucrand in propriul ritm, acasa, pe calculatorul propriu.

Spre deosebire de cursurile care au loc la sediul trainerului, unde trebuie sa te deplasezi, sa te incadrezi intr-un program, sa participi impreuna cu o intreaga grupa de studiu si sa te adaptezi ritmului comun, sa transporti laptopul propriu, sa iti instalezi programele necesare la curs, sa comprimi tot procesul de invatare intr-un timp relativ scurt, avantajele cursului la distanta sunt:
1. Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii in stadiul initial si final, puse la dispozitia dvs. pe DVD;

Asiguram training software la sediul firmei dvs., curs pentru grupe de 5 - 20 cursanti, sau meditatii, training individual la sediul nostru.
Competente:
Formator de Formatori acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207, in formarea competentelor IT.
Asiguram training pentru: Autocad, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effects,  Sony Vegas, Corel Draw, Web Design.

 
Aceasta aplicatie reprezinta o descriere succinta a cursurilor.
Vizualizati intreg continutul la www.softedu.eu
Back to content | Back to main menu