Curs Autocad, 3D Studio Max, Inventor, Photoshop, Illustrator, Corel - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

1. CURSURI, lecții video profesionale pe suport DVD

Avantajele cursurilor la distanta
Achizitii in SEAP
Licenta de utilizare a cursurilor
Contact - Comenzi

Ce vă oferim?

Produsele educaționale pe care vi le oferim sunt cursuri profesionale la distanță, lecții video în limba română, reconversie profesională, soft educațional sub formă de modelări 3D, simulări, animații, aplicații interactive și teste computerizate, pentru programe ca:
  • Autodesk: Autocad, Autocad LT, 3D Studio Max, Inventor,
  • Adobe: After Effects, Premiere Pro, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Lightroom
  • Corel Draw,
  • Responsive Web Design, grafică web,
  • Tehnologie, Organe de mașini, Desen Tehnic.

DVD-urile rămân ale dvs.! Iată ce spun clienții >

Mod de lucru

În cazul cursurilor la distanță, urmăriți lecția video înregistrată, în care se arată modul în care lectorul lucrează în fața dvs., pe ecranul calculatorului, în timp ce vi se oferă explicații audio, observații pe ecran, zone de zoom pe sectoare de interes ale lecției.
Cursanții deschid fișierele de exerciții aflate în stadiul inițial corespunzător începutului lecției, reiau operațiile demonstrate în lecția video, aplicând cunoștințele dobândite și lucrând în propriul ritm, în confortul căminului propriu.
La sfârșit, vă puteți evalua cunoștințele, comparând ceea ce ați obținut la finalul lecției, cu fișierele de exerciții aflate în stadiul final, pe DVD.

Comandă, contact

Din secțiunea Contact ne puteți scrie printr-un simplu e-mail.
Verificați periodic secțiunea Prețuri >

Licența de utilizare

Atenție! Prin comandarea unui curs sau soft educațional, beneficiarul este în mod implicit de acord cu Licența de utilizare - condițiile de achiziție.

2. Servicii de DESIGN


Asigurăm training pentru: Autocad, Inventor, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe After Effects,  Sony Vegas, Corel Draw, Web Design.
Momentan, datorită pandemiei Covid-19, nu susținem nici o formă de training care presupune prezența fizică a cursantului!
Asigurăm training software la sediul firmei dvs., curs pentru grupe de 5 - 20 cursanți, sau meditații, training individual la sediul nostru.
Competențe: Formator de Formatori acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207, în formarea competențelor IT.
Back to content