Curs Autocad, 3D Studio Max, Inventor, Photoshop, Illustrator, Corel - Cursuri

Logo Soft EDU

Cursuri Autodesk, Adobe, Web Design, Corel

Go to content

1. CURSURI, lecții video profesionale pe suport DVD, pentru: Autocad, Desen Tehnic, 3D Studio Max, Inventor, Adobe Photoshop, Illustrator, Corel Draw, Responsive Web Design, Simulări și modelări 3D - soft educațional tehnic
Avantajele cursurilor la distanta
Achizitii in SEAP
Licenta de utilizare a cursurilor
Contact - Comenzi

Ce vă oferim?

Produsele educaționale pe care vi le oferim sunt cursuri profesionale la distanță, lecții video în limba română, reconversie profesională, soft educațional sub formă de modelări 3D, simulări, animații, aplicații interactive și teste computerizate, pentru programe ca:
  • Autodesk - Autocad, Autocad LT, 3D Studio Max, Inventor,
  • Adobe - Photoshop, Illustrator, Dreamweaver,
  • Corel Draw,
  • Responsive Web Design, grafică web,
  • Tehnologie, Organe de mașini, Desen Tehnic.

Mod de lucru

În cazul cursurilor la distanță, urmăriți lecția video înregistrată, în care se arată modul în care lectorul lucrează în fața dvs., pe ecranul calculatorului, în timp ce vi se oferă explicații audio, observații pe ecran, zone de zoom pe sectoare de interes ale lecției.

Cursanții deschid fișierele de exerciții aflate în stadiul inițial corespunzător începutului lecției, reiau operațiile demonstrate în lecția video, aplicând cunoștințele dobândite și lucrând în propriul ritm.
La sfârșit, vă puteți evalua cunoștințele, comparând ceea ce ați obținut la finalul lecției, cu fișierele de exerciții aflate în stadiul final, pe DVD.

Comandă, contact

Din secțiunea Contact ne puteți scrie printr-un simplu e-mail. Listele de prețuri pe categorii de produse, sunt disponibile aici >

Verificați periodic secțiunea Prețuri >

Licența de utilizare

Atenție! Prin comandarea unui curs sau soft educațional, beneficiarul este în mod implicit de acord cu Licența de utilizare - condițiile de achiziție.

2. Servicii de DESIGN: Proiecte Europene, Logo, Web Design, Android, Media, Print, C.A.D., 3D

3. Bancă de imagini - Stock Images
Banca de imagini, stock images
4. Training software, individual și colectiv
Asigurăm training software la sediul firmei dvs., curs pentru grupe de 5 - 20 cursanți, sau meditații, training individual la sediul nostru.
Competențe: Formator de Formatori acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207, în formarea competențelor IT.
Asigurăm training pentru: Autocad, Inventor, 3D Studio Max, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, Adobe After Effects,  Sony Vegas, Corel Draw, Web Design.
Back to content